2, 3 en 4 november voor €6,- naar de film!

Cinemaniaaa

Cinemaniaaa

Goedkoop naar de film deze herfst!

Maak woensdag 2, donderdag 3 en vrijdag 4 november maar vast vrij in je agenda. Dan kun je namelijk voor een wel heel klein prijsje naar de film!


Samen met de meeste Nederlandse filmtheaters en bioscopen staat ook MIMIK in het teken van Cinemaniaaa. Drie dagen lang kosten alle filmtickets slechts €6,- (geen kortingen geldig). Met een volop programma van films zoals Good Luck to You,Leo Grande, Competencia Official en Close is er genoeg te kiezen. Weet jij al welke film je nog in ons filmtheater wil zien?

woensdag 2 t/m vrijdag 4 november

Cinemaniaa wordt georganiseerd vanuit de Nederlandse Vereniging van Bioscopen en Filmtheaters (NVBF). 

Directeur Gulian Nolthenius van de NVBF: “Na de laatste COVID-19 lock down hebben we alweer veel bezoekers kunnen verwelkomen in vele bioscopen en filmtheaters die Nederland rijk is. Toch merken we ook dat nog niet iedereen de weg naar de bioscoop of filmtheater terug heeft weten te vinden.” Om deze reden organiseert het NVBF nu Cinemaniaaa: een driedaagse actie om het bezoek aan een bioscoop of filmtheater verder te stimuleren. 

woensdag 2 t/m vrijdag 4 november

Deze films zijn er te zien:

Deze films zijn er te zien:

Woensdag 2-11 | The Stranger, Las Bestias en meer...

Film: The Stranger

Henry (Sean Harris) en Mark (Joel Edgerton) raken tijdens een vlucht in gesprek met elkaar, waaruit een innige vriendschap ontstaat.

Wat Henry echter niet weet, is dat zijn nieuwe vriend Mark een getrainde undercover agent is met de geheime missie om Henry te arresteren voor een onopgeloste (kinder)moordzaak acht jaar geleden. The Stranger is een spannende thriller, gebaseerd op één van Australië’s grootste undercoveroperaties. Joel Edgerton (‘The Great Gatsby’, ‘Red Sparrow’) en Sean Harris (‘Mission Impossible: Rogue Nation’, ‘Prometheus’) nemen de hoofdrollen op zich.

Bekijk hier alle films van 2-11

Woensdag 2-11 | The Stranger, Las Bestias en meer...

Donderdag 3-11 | Close, Het Verzwijgen en meer...

Film: Close

Leo en Remi, 13, zijn vrienden zo lang ze zich kunnen herinneren. De vriendschap is vrolijk, intens en bovenal onafscheidelijk. Toch lijkt een ogenschijnlijk onschuldige gebeurtenis genoeg om hen uit elkaar te drijven. Vol onbegrip zoekt Leo toenadering tot de moeder van Remi. Lukas Dhont maakt met Close een tedere en aangrijpende film over vriendschap en verantwoordelijkheid. Met zijn tweede film won regisseur Lukas Dhont (Girl) de prestigieuze Grand Prix van het Film Festival Cannes 2022.

Bekijk hier alle films van 3-11

Donderdag 3-11 | Close, Het Verzwijgen en meer...

Vrijdag 4-11 | Competencia Official, Boiling Point en meer...

Film: Competencia Official

In de hoop op eeuwige roem heeft een miljardair zijn zinnen gezet op het maken van een filmhit en stelt hiervoor een all-star team samen.

Hij huurt de beroemde filmmaker Lola Cuevas in om het ambitieuze project in goede banen te leiden. Daarbij worden er twee grote acteurs met nog grotere ego’s geregeld: Hollywood hartenbreker Félix Rivero en de grensverleggende theateracteur Iván Torres. Beiden zijn legendarisch, maar bepaald niet de beste vrienden. Lola stelt ze ter voorbereiding op de draaidagen in een reeks steeds excentriekere uitdagingen op de proef. Hierbij worden Felix en Iván met zowel elkaar als hun eigen prestaties geconfronteerd en is het maar de vraag of er nog iemand overblijft als de camera’s straks echt beginnen te draaien.

Bekijk hier alle films van 4-11

Vrijdag 4-11 | Competencia Official, Boiling Point en meer...

Dezelfde films zijn op meerdere dagen te zien.

1942