Educatieprogramma's

Educatieprogramma's

Jong geleerd...

Voor kinderen en jongeren bieden wij verschillende onderwijsprogramma's aan. Doe mee aan één van de onderstaande programma's of wij maken iets op maat voor jullie klas!

Kunstcircuit

In samenwerking met bureau Kunstcircuit worden er jaarlijks schoolvoorstellingen voor verschillende groepen aangeboden. Hierbij bezoeken kinderen klassikaal een filmvoorstelling onder schooltijd. Er is keuze uit drie verschillende films, respectievelijk geschikt voor groep 3/4, groep 5/6 en groep 7/8. Voorafgaand aan en volgend op de filmvertoning kan op school les worden gegeven met het lesmateriaal dat bij de betreffende filmtitel beschikbaar is. Aanmelden hiervoor kan via Cultuur & school van bureau  Kunstcircuit. Dit kan voor dezomervakantie voorafgaand aan het nieuwe schooljaar.

Aanmelden

Kunstcircuit

HAFF Junior

In het voorjaar biedt het HAFF (Holland Animation Film Festival) schoolvoorstellingen aan onder de noemer HAFF Junior. Dit programma duurt ongeveer een uur en bestaat uit allerlei korte animatiefilmpjes voor kinderen van 8 t/m 12 jaar. Hierbij wordt educatief lesmateriaal aangeboden om de voorstelling voor te bereiden in de klas.

Meer informatie

HAFF Junior

Cultuurkaart en CJP

Houders van een Cultuurkaart van school of een CJP-pas krijgen € 1,00 korting op hun entreekaartje. Scholen kunnen schoolvoorstelling betalen met de Cultuurkaart middels een weborder.

Bestel nu

Cultuurkaart en CJP

Educatie bij MIMIK

Educatie
Educatie bij MIMIK

Mijn aanvraag