Gratis naar het filmevenement van december!

European Cinema Night

European Cinema Night

Een speciale Europese Filmavond bij MIMIK!

In samenwerking met Europa Cinemas en Creative Europe MEDIA toont MIMIK gratis de film La Nuit Du 12 op 8 december voor de European Cinema Night. Maar dat is nog niet alles! De avond is een hele beleving met een drankje bij ons café DAAR, een speciaal welkom en met een online live interview met de regisseur van de film Dominik Moll. Journalist Gerlinda Heywegen zal het interview geven.

 

Programma

20:30 uur: Inloop. Er staat een drankje voor je klaar bij café DAAR.

21:00 uur: Een welkom met een korte introductie van onze filmprogrammeur Anton van Amersfoort en een trailer van Media Creative Europe. 

21:05 uur: Film. We gaan kijken naar La Nuit Du 12.

23:10 uur: Een online live interview met de regisseur van de film Dominik Moll (via Zoom). Het interview zal gehouden worden door journalist Gerlinda Heywegen.

Er staat na afloop een drankje voor je klaar.

Programma

De film: La Nuit Du 12

De ambitieuze rechercheur Yohan Vivès (Bastien Bouillon) moet de moordzaak van Clara oplossen. Het is echter een zaak dat nog lang bij hem zal blijven rondspoken. Een intense whodunnit en een onderzoek naar mannelijk geweld waarvan vrouwen het slachtoffer zijn, maar tegelijkertijd door de samenleving wordt afgerekend als wulps gedrag.

Rerserveer nu tickets voor 8 december

De film: La Nuit Du 12

Over Europa Cinemas & Creative Europe MEDIA

Creative Europe MEDIA, een programma dat de Europese audiovisuele sector steunt, werkt voor de vijfde keer samen met Europa Cinemas voor de ‘European Cinema Night’. De avond heeft het doel om verhalen te delen waar we van houden. Met dit initiatief hoopt Europa Cinemas en Creative Europe MEDIA Europa dichterbij de burgers te brengen en de rijkheid en diversiteit van de Europese filmcultuur te vieren door het aanbieden van gratis vertoningen door heel Europa.

Als deelnemer doet MIMIK mee met een gratis vertoning van de film La Nuit Du 12. 

Over Europa Cinemas & Creative Europe MEDIA

"Sharing stories we love"

1942