IFFR Preview Tour

IFFR Preview Tour

IFFR is er weer: van 25 januari tot en met 5 februari staat Rotterdam in het teken van film. Het festival brengt bijzondere gasten, filmmakers en filmliefhebbers van over de hele wereld samen om onafhankelijke film in al haar vormen te vieren. Zoals altijd staat de Tiger Competition centraal, met wereldpremières van opkomende filmmakers uit de hele wereld. De filmselectie van dit jaar belooft even divers en uniek te zijn als vanouds. Ook zijn er tal van speciale evenementen.

Ook MIMIK doet mee aan de IFFR, zo wordt onder anderen de Preview van Aftersun gedraaid op 18 januari. Ook worden er titels gedraaid bij MIMIK die bij de IFFR draaien.

Preview van Aftersun

De jonge tiener Sophie en haar dertigjarige vader Calum gaan op vakantie naar een Turkse badplaats waar ze zwemmen, poolen, zonnebaden en luieren. Terwijl er voor de beginnende puber een nieuwe wereld opengaat, worstelt Calum buiten het zicht van Sophie met de zwaarte van het leven. Twintig jaar later vormen Sophies tedere herinneringen aan deze vakantie een krachtig en hartverscheurend portret van hun relatie, waarbij ze probeert de donkere kant van haar liefdevolle vader te begrijpen.

Koop tickets

Preview van Aftersun

3996