3530

Hartverwarmende acties en een mooi programma

Met de kerst voor de deur heeft MIMIK een feestelijk programma samengesteld. Zo slaan MIMIK en Hotel Finch de handen opnieuw ineen voor een hartverwarmende kerstactie, loopt de cadeaukaarten actie voor Stichting Present nog steeds succesvol door en is er in de kerstvakantie van alles te beleven bij MIMIK.

Deventer, 10 december – Nog maar 2 weken tot aan de kerst. Een periode waarin we extra stil staan bij onze familie, vrienden en hetgeen waar we dankbaar voor zijn in ons leven. Maar ook bij mensen die wel wat extra warmte en liefde kunnen gebruiken. Dit jaar misschien nog wel meer dan andere jaren. MIMIK wil daarom graag iets extra’s doen in de periode voor kerst.

Kerstwens
Bezoekers van MIMIK mogen tot en met 23 december een wenskaartje invullen en antwoord geven op de vraag: “Wie gun jij een overnachting in Hotel FINCH, inclusief ontbijt en film voor twee personen?” De winnaar mag heerlijk overnachten in FINCH. De volgende dag sluiten zij deze ervaring uitgerust af met een heerlijk ontbijt. Uiteraard mogen zij tijdens hun verblijf ook samen een filmvoorstelling bezoeken in MIMIK. Op 24 december wordt de winnaar bekendgemaakt.

Filmprogramma
Tijdens de Kerstdagen is MIMIK gewoon geopend. Filmprogrammeur Anton van Amersfoort stelt een mooi programma voor de feestdagen samen. Op het witte doek is onder andere de klassieker Amélie te zien, twintig jaar na de eerste première. Ook de balletklassieker De Notenkraker is rond de feestdagen te bewonderen op een groot scherm, uitgevoerd door het Royal Ballet en het Royal Opera House orkest. Het hele filmprogramma rondom de feestdagen staat vanaf maandag 20 december online.

Kerstvakantie
Ook voor gezinnen is er van alles te beleven bij MIMIK in de kerstvakantie. Op 29 december en 4 januari kunnen kinderen in hun pyjama naar MIMIK komen. Na een heerlijk ontbijt genieten ze van een toffe familiefilm. Ook komt het jaarlijkse oliebollenfeest weer terug en de kleurrijke workshop ‘Wandelen in je eigen tekening’. 

Cadeaukaartenactie
In november kondigde MIMIK al aan dat er dit jaar voor elke verkochte cadeaukaart een filmkaartje gedoneerd wordt aan Stichting Present Deventer. Niet alleen leuk voor de ontvanger, maar ook voor een stadgenoot die wel een lichtpuntje kan gebruiken. In november deden al veel bezoekers en bedrijven mee aan deze actie voor Stichting Present. In januari nodigt Stichting Present volwassenen en gezinnen, voor wie het niet vanzelfsprekend is om naar de film te gaan, uit voor een filmmiddag bij MIMIK. Ontmoeting en gezelligheid staan hierbij centraal.

Meer informatie

Meer nieuws

Meer nieuws
Weekoverzicht 9 t/m 15 februari
ma 06-02-2023

Weekoverzicht 9 t/m 15 februari

Bekijk het film en theaterprogramma van deze week! 

Weekoverzicht 2 t/m 8 februari
ma 30-01-2023

Weekoverzicht 2 t/m 8 februari

Bekijk het film en theaterprogramma van deze week! 

Weekoverzicht 26 januari t/m 1 februari
ma 23-01-2023

Weekoverzicht 26 januari t/m 1 februari

Bekijk het film en theaterprogramma van deze week! 

Weekoverzicht 19 t/m 25 januari
ma 16-01-2023

Weekoverzicht 19 t/m 25 januari

Bekijk het film en theaterprogramma van deze week!