MIMIK is open

MIMIK is open

Wij zijn open!

MIMIK is open en dat vieren wij met heel Deventer!

MIMIK is open, maar de hele maand september gebruiken wij om de puntjes op de i te zetten In oktober vieren wij onze opening met heel Deventer en heel veel feestelijke acties.  Houd deze pagina goed in de gaten voor onze openingsacties.

Kom je ook kennismaken met MIMIK?

MIMIK Prijzenparade

Van 1 t/m 7 oktober is het extra leuk om naar de film of theater te gaan. Het stoelnummer is dan namelijk ook het lotnummer waarmee bezoekers kans maken op één van de 100 leuke prijzen.

Lees meer

MIMIK Prijzenparade

Filmmarathon

De feestmaand wordt afgesloten met een filmmarathon op zaterdag 31 oktober. We vertonen deze dag vanaf 13:00 uur maar liefst 5 exclusieve voorpremières! Wees er snel bij, want we hebben maar beperkte beschikbaarheid. 

Kaarten zijn binnenkort beschikbaar en alleen per twee te reserveren.

Filmmarathon

Leukste klas van Deventer

Speciaal voor de kinderen organiseerde MIMIK aan het begin van het schooljaar de verkiezing van de leukste klas van Deventer en omstreken. De winnende klas is inmiddels bekend en mag als echte VIP’s naar de film!

Lees meer

Leukste klas van Deventer

DAAR borrelen we op vrijdag

Vanaf oktober is heel borrelend Deventer op vrijdag in DAAR te vinden. De werkweek wordt afgesloten en het weekend wordt ingeluid onder het genot van een welverdiend drankje en lekkere snack.

Tijdens de vrijdagmiddagborrel betaal je voor 2 drankjes & een snack € 15,00. Je hebt keuze uit tapbier, wijn en fris. Deze borreldeal is geldig tussen 17:00 en 20:00 uur. Proost!

Zien we je daar?

DAAR borrelen we op vrijdag

Theaterspreekuur met Sanne

Kan je wel wat theateradvies gebruiken? Zit je met je handen in het haar en heb je geen idee welke theatervoorstelling(en) je moet boeken? Wil je eens iets heel anders proberen, maar heb je geen idee wat? Of lijkt het je gewoon heel leuk om eens te horen hoe onze Theaterprogrammeur Sanne te werk gaat?

Kom dan op zaterdag 3 oktober naar ons Theaterspreekuur! In een half uur beantwoordt Sanne al jouw vragen en leidt ze je backstage rond. Kom je ook? Reserveer dan snel jouw gratis plekje!

Reserveren kan via sanne@mimik.nl. Let op! vol = vol en je kunt alleen reserveren per huishouden.

Theatervoorstellingen

Theaterspreekuur met Sanne

Binnenspieken

Je bent altijd van harte welkom bij MIMIK! Of je nou naar een voorstelling gaat, een hapje of drankje komt doen in ons café of dat je alleen nieuwsgierig bent naar onze nieuwe plek.

Wil je graag een uitgebreide rondleiding? Dat kan! In oktober plannen wij verschillende momenten in waarin wij je graag rondleiden in het pand.

Data en tijdstippen maken we spoedig bekend!

Binnenspieken

Welkom Vrienden

Onze Vrienden zijn belangrijk voor ons en uiteraard vieren wij graag onze opening met hen. De hele maand oktober ontvangen onze Vrienden daarom een speciale Vriendendeal op vertoon van hun Vriendenpas bij Hier & DAAR.

Wat dacht je van een overheerlijke donut voor slechts € 2,00 of probeer één van onze onweerstaanbaar lekkere cocktails voor maar € 6,00. 

Word ook Vriend

Welkom Vrienden

Bekijk ons programma

Agenda
Bekijk ons programma

Tip ons!

MIMIK is open, maar de hele maand september zetten wij de puntjes op de i. Kijk met ons mee en help ons alle schoonheidsfoutjes te vinden. In oktober vieren wij onze opening met heel Deventer en heel veel feestelijke acties. 

Help jij ons ook mee? Onder alle inzendingen verloten wij 2 kaarten voor een film naar keuze. De winnaar krijgt hierover bericht van ons.