Pyjama ontbijt

Pyjama ontbijt

In je mooiste pyjama ontbijten en naar de film! Dat is nog eens chill in de vakantie!  Op dinsdag 13 oktober zorgen wij voor een lekker ontbijt en kun je daarna naar de film.

Voordat de film begint zorgen we voor een lekker ontbijt met broodjes, fruit, melk en een sapje. Voor de volwassenen staat er naast een ontbijtje ook een kopje koffie en thee klaar.

Start ontbijt 8.30 ( je kunt ook later aanschuiven) aansluitend kan je naar één van deze films. 

Jackie En Oopjen start film 9.20

Pietje Kortstaart start film 9.40

Pettson En Findus 3 start film 10.00

Jackie En Oopjen

Vrolijke en spannende familiefilm. Jackie (12) is kind aan huis in het Rijksmuseum. Haar moeder werkt daar als conservator. Wanneer de beroemde Rembrandt-schilderijen van Marten Soolmans en Oopjen Coppit worden tentoongesteld, gebeurt er iets wonderlijks. Oopjen is uit het schilderij gestapt omdat ze dacht dat Jackie Aeltje was, het zusje wat ze al jaren kwijt is. Wanneer Oopjen haar vergissing inziet is ze radeloos. Maar de stoere Jackie heeft een groot hart en bovendien is ze gewend om iedereens problemen op te lossen.

Koop kaarten

Jackie En Oopjen

Pietje Kortstaart

Als het op een normale, rustige dag onverwachts begint te stormen wordt Pietje van het rustige platteland meegenomen naar een drukke en vreemde stad. Als nieuwe kat in een vreemde stad is het helemaal niet zo gemakkelijk als dat het lijkt... Maar dan leert Pietje Maya Witbaard kennen en worden ze vriendjes. Samen nemen deze schattige karakters je mee op een avontuur.

Koop kaarten

Pietje Kortstaart

Pettson En Findus 3

Findus vindt zichzelf inmiddels groot genoeg om zelfstandig te worden, dus verbouwt Pettson een oud wc-hokje om tot een huisje voor zijn kat. Maar als het eenmaal zover is, moeten de twee erg wennen aan hun nieuwe bestaan. Naar de boeken van Sven Nordqvist. Ook dit deel is weer een vrolijke, vertederende kijkervaring voor de allerkleinsten, vol gekkigheid en slapstick.

Koop kaarten

Pettson En Findus 3

Ook interessant voor jou

Yakari (6+)
za 31-10

Yakari (6+)