Pyjama ontbijt

Pyjama ontbijt

In je mooiste pyjama ontbijten en naar de film! Dat is nog eens chill in de vakantie!  Op zondag 17 oktober en woensdag 20 oktober zorgen wij voor een lekker ontbijt en kun je daarna naar de film.

Voordat de film begint zorgen we voor een lekker ontbijt met broodjes, fruit, melk en een sapje. Voor de volwassenen staat er naast een ontbijtje ook een kopje koffie en thee klaar.

Start ontbijt 8.30 ( je kunt ook later aanschuiven) aansluitend kan je naar één van deze films. 

 

 

Berend Botje (6+)

Berend Botje is een stoer meisje met een levendige fantasie. Zij is de jongste telg uit de mysterieuze kapiteinsfamilie Botje die verder bestaat uit vader Berend en opa Berend. De avonturen van de Botjes zijn zó bijzonder, dat niemand gelooft dat ze echt zijn gebeurd. Maar Berend weet wel beter. Als de stad in de ban raakt van een uitzonderlijk vogelei, is zij ervan overtuigd dat het om een Knoetel Ei gaat, dat alleen uitkomt op een verborgen eiland. Ze besluit de gewaagde tocht naar het eiland zelf te maken. Want voor Berend is niets onmogelijk!

Kaarten

Berend Botje (6+)

Mijn Moeder is een Gorilla (4+)

Al zolang ze zich kan herinneren woont Jonna in een weeshuis, wachtend op de dag dat ze zal worden geadopteerd. Iedereen is blij en vol verwachting als er tijdens de Weeshuis “open dag” een oude auto het terrein oprijdt maar wanneer daar een stevige Gorilla uitstapt schrikt iedereen zich te pletter! Van de eerste schrik bekomen lijkt er direct een klik te zijn tussen Jonna en de Gorilla en al snel worden de adoptiepapieren getekend. Natuurlijk is het wel even wennen aan zo’n Apenmoeder, maar al snel zijn de twee de beste maatjes en genieten ze volop van elkaars talenten en het feit dat ze zo verschillend zijn! Maar net als alles op rolletje loopt gooit de burgemeester roet in het eten en dreigt de adoptie ongedaan te maken…

Kaarten

Mijn Moeder is een Gorilla (4+)