Fundraiser Zonta Deventer

She Said

She Said

Zonta Club Deventer organiseert voor de 9e keer een filmmiddag met een goed doel. Op deze gezellige middag combineren
we het nuttige met het aangename. We halen geld op voor het goede doel en genieten samen van een mooie film. 
 

Koop nu je tickets!

Over de film

De film She Said is een getuigenis van de impact van onderzoeksjournalistiek. De film volgt journalisten en redacteurs die koste wat kost de waarheid boven tafel willen krijgen, maar belicht ook de moed van slachtoffers en getuigen die hun verhaal doen om een dader van structureel misbruik tegen te houden. De toewijding en vastberadenheid van deze mensen heeft het gesprek in het hele land doen oplaaien en was mede verantwoordelijk voor de opkomst van de #MeToo-beweging.

Over de film

Goede doel

Achter veel voordeuren is niets wat het lijkt. Gemiddeld één op de acht volwassenen in Nederland wordt in zijn of haar leven geconfronteerd met een vorm van geweld in huiselijke kring. Gemiddeld één kind per schoolklas is slachtoffer van kindermishandeling. Hier móeten we samen iets aan doen! Om bewustwording te creëren en kennis te delen hebben Maaike Brunekreef en Anita Wix het Achter de voordeur-spel uitgebracht voor professionals uit de zorg, onderwijs en justitie. Wegens groot succes wordt er nu een spel voor kinderen ontwikkeld, met als doel het onzichtbare zichtbaar te maken. Wij zijn blij dat de opbrengsten van deze Zonta Filmmiddag hieraan bijdragen!

Lunch bestellen? Als je je filmticket hebt besteld en aan je winkelmandje hebt toegevoegd, zie je de optie om een ticket voor je lunch te bestellen. Voor de lunch zijn een beperkt aantal tickets beschikbaar en is tot uiterlijk 13 maart te bestellen.

Goede doel