The Royal Opera House

The Royal Opera House

Royal Opera House

The Royal Opera House in Covent Garden, Londen huist twee van de meest gerenommeerde gezelschappen ter wereld: The Royal Opera en The Royal Ballet. Vanaf nu kun je in MIMIK genieten van de registraties van bijzondere Opera en Ballet voorstellingen. 

The Royal Opera | Macbeth

Deze registratie is te zien woensdag 25 en 26 november. De eerste shakespeare opera van Guiseppe Verdi in een uitvoering van Antonio Pappano. 

Na een grote veldslag ontmoeten de krijgsheren Macbeth en Banco een groep heksen, die hen enkele voorspellingen doen. Macbeth zal een machtige koning worden. Banco wordt geen koning, maar hij zal een lijn van koningen voortbrengen. Die voorspelling brengt het hoofd van de machtsbeluste Macbeth, en vooral dat van zijn demonische vrouw, lady Macbeth, helemaal op hol. 

Opgenomen in 2018.

Koop nu kaarten

The Royal Opera | Macbeth

De Notenkraker

Het magische ballet, de kerstklassieker voor het hele gezin!

Het is kerstavond en goochelaar Herr Drosselmeyer neemt de jonge Clara mee op een fantatisch avontuur waarin de tijd stil blijft staan. Een magische reis voert hen door het land van Sneeuw en het Koninkrijk der Snoep. De prachtige muziek, de fantastische decors en de fascinerende dans maken deze uitvoering van de Notenkraker tot de ultieme kerstvoorstelling. Deze registratie is te zien in december. 

Opgenomen in 2016

De Notenkraker