7892

Vier de zomer bij MIMIK!

Yes, de zon schijnt en we vieren dat deze zomer alles kan en mag! Bij MIMIK is er in de zomermaanden van alles te beleven. 

MIMIK ZomerDeal

Deze zomer zie je de nieuwste films extra voordeling in MIMIK. Met onze ZomerDeal betaal je in de maanden juli en augustus slechts €25,00 voor 3 films!

Zo werkt het:
De ZomerDeal is alleen online verkrijgbaar én in te wisselen. De ZomerDeal is geldig in de maanden juli en augustus 2022. Ongebruikte films kun je niet verzilveren.

Zodra je hebt betaald, wordt de ZomerDeal geactiveerd en gekoppeld aan je account. Even inloggen en je kunt gelijk extra voordelig filmtickets bestellen. 

Bestel nu

MIMIK ZomerDeal

The Hound Dog Special

Deze hele zomer is dé filmhit van het moment te zien in MIMIK: Elvis. Een film van de voor een Oscar genomineerde visionaire filmmaker Baz Luhrmann, over het leven en de muziek van Elvis Presley. Met hoofdrollen voor Austin Butler en Oscarwinnaar Tom Hanks. 

Kom helemaal in de stemming en bestel voor of na de film de one and only Elvis Hound Dog Special. Een heerlijke American style Beyond Sausage hotdog, geserveerd op een pretzel bun met sweet potato fries en American coleslaw salad. Uiteraard geserveerd met echte Amerikaanse mayonaise. Delicious!

Verkrijgbaar vanaf donderdag 23 juni in Hier.

Bekijk de film

The Hound Dog Special

De leukste kinderfilms

Deze zomervakantie zie je bij MIMIK weer de leukste films voor het hele gezin! Ook kun je elke woensdag komen knutselen!

Bekijk het vakantieprogramma

De leukste kinderfilms

Ongeziene filmparels

Iedere zomer organiseert Eye filmmuseum Previously Unreleased: een reeks filmtitels die wel te zien waren op prominente festivals in binnen- en buitenland, maar niet de Nederlandse filmtheaters bereikten. Ten onrechte! Daarom deze zomer toch te zien, ook in MIMIK!

Bekijk hier de titels

Ongeziene filmparels

Lekker cool

Vallen de mussen van het dak? Geen probleem, bij MIMIK zit je heerlijk koel. Kies een leuke film uit, zak weg in een lekkere stoel en geniet van de koelte. Ontbreekt er nog één ding: een lekker koud drankje in je hand. Kunnen we uiteraard ook voor zorgen! 

Tip: met onze zomerdeal zie je deze zomer extra voordelig 3 fantastische films.

Bekijk agenda

Lekker cool

Zomer vol films

Nu te zien
Zomer vol films

Nieuws

MIMIK Eten & Drinken
ma 05-06-2023

MIMIK Eten & Drinken

De horecaplek in Deventer, waar je terecht kan voor een lekkere borrel, heerlijke (Vega & Vegan) lunch/diner gerechten of koffie met taart!

weekoverzicht 8 t/m 14 juni
ma 05-06-2023

weekoverzicht 8 t/m 14 juni

Bekijk het film en theaterprogramma van deze week!

Weekoverzicht 1 t/m 7 juni
di 30-05-2023

Weekoverzicht 1 t/m 7 juni

Bekijk het film en theaterprogramma van deze week!

Onze keuken is geopend op 1e & 2e pinksterdag
do 25-05-2023

Onze keuken is geopend op 1e & 2e pinksterdag

Op beide pinksterdagen kun je bij ons heerlijk komen eten, reserveer jij snel een plekje?