15104

Dans

Arnhemse meisjes

Dance Flavours Performance Night

Koop tickets
  • za 07-12
    20:00
    Theaterzaal
    € 21,00

De voorverkoop voor onze Vrienden start op donderdag 23 mei om 10:00 uur. De algemene verkoop start op dinsdag 28 mei om 10:00 uur. Ben je nog geen Vriend maar wil je toch je kaarten met voorrang kopen? Word dan nu Vriend en geniet meteen van alle Vriendenvoordelen! 

Bij Dance Flavours krijg je de mogelijkheid om te proeven van het werk van 3 à 4 verschillende hedendaagse dansmakers. 

Danscollectief Arnhemse Meisjes presenteert Dance Flavours Performance Night: een podium voor werk in verschillende stadia van het dansproces: van work in progress tot herneming. Na succesvolle edities in Arnhem, Nijmegen en Deventer, komt de avond nu opnieuw terug naar MIMIK met een gloednieuw verrassingsmenu: proef het werk van 3 à 4 verschillende hedendaagse dansmakers.

Danscollectief Arnhemse Meisjes
Danscollectief Arnhemse Meisjes (Anna Fransen, Aïda Guirro Salinas, Yeli Beurskens, Kim Tuerlings en Inbal Abir) creëert toegankelijke en hedendaagse dansvoorstellingen die zowel prikkelend als begrijpelijk zijn – ook voor een publiek dat nog niet bekend is met hedendaagse dans. Door het lichte en speelse karakter, de herkenbaarheid van de thema’s en interactie met het publiek maken ze jong en oud enthousiast voor dans(theater). 

Na afloop staat er een drankje voor je klaar.
 

Ook interessant voor jou

Dansblok
do 06-03

Dansblok

Liam McCall
vr 28-03

Liam McCall

Theater aan de Rijn
do 06-02

Theater aan de Rijn