Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden

De volgende algemene voorwaarden zijn van toepassing op het (online) bestellen/kopen van entreebewijzen van MIMIK, via de website mimik.nl of aan de kassa van MIMIK.

Indien de gebruiker houder is van een MIMIK kortingspas dien je je te registreren om online entreebewijzen met korting te kunnen kopen. Hiertoe dient bij registratie pasnummer en postcode te worden ingegeven. Zonder deze gegevens is het niet mogelijk om entreebewijzen met pashouderkorting te kopen.

Het kopen van entreebewijzen met Vrienden/ pashouderkorting voor anderen is alleen mogelijk door het invoeren van pasnummer en postcode van deze pashouder(s).

De door de gebruiker in het kader van dit reserveringssysteem verstrekte gegevens zullen uitsluitend door MIMIK gebruikt worden en nimmer aan derden ter beschikking worden gesteld.

Online gekochte entreebewijzen zijn even duur als aan de kassa gekochte entreebewijzen. Bij aankoop via de website wordt afgerekend door middel van iDEAL, met de Podium Cadeaukaart of MIMIK Cadeaukaart.

Na afronding van de bestelprocedure worden per e-mail de entreebewijzen in pdf-document toegestuurd. Deze entreebewijzen moet je bij binnenkomt van de zalen laten zien op je mobiel of afgedrukt op papier.

Tickets kunnen ook vanuit het gebruikersprofiel worden afgedrukt.

Bioscoopbonnen, MaDiWoDo-bonnen, Podium Cadeaukaarten, overige bonnen, cheques, kortingsacties e.d. kunnen alleen bij aankoop van een entreebewijs aan de kassa verrekend worden.

Verrekening achteraf van bioscoopbonnen, MaDiWoDo-bonnen, Podium Cadeaukaarten, VVV cheques, pashouderkorting, andere bonnen, cheques, kortingsacties en dergelijke niet mogelijk.

Kortingen gelden mogelijk niet voor concerten van het MJO en verhuurvoorstellingen. Verschillende kortingen kunnen niet met elkaar gecombineerd worden.

Annuleren en ruilen van kaarten
Van tevoren gekochte entreebewijzen (via de website of aan de kassa) kunnen tot uiterlijk 24 uur voor aanvang van de voorstelling geruild worden voor een tegoedbon ter waarde van de kaarten of een andere voorstelling. Of je kunt je geld terug krijgen. Voor voorstellingen op zaterdag en zondag geldt dat ze tot uiterlijk vrijdagmiddag 17.00 uur geannuleerd worden. Dit kan telefonisch op werkdagen tussen 13:00 en 17:00 of per mail via info@mimik.nl. 

Annuleren of ruilen van via de website gekochte kaarten kan alleen plaatsvinden door degene die de bestelling geplaatst heeft.

Bij toegang tot de zaal wordt kaartcontrole uitgevoerd; kaarten gekocht aan de kassa evenals online gekochte entreekaarten worden op juistheid gecontroleerd. Neem -indien van toepassing- uw kortingspas mee. Een eventueel tekort dient alsnog te worden bijbetaald.

MIMIK houdt zich aan de geldende regels van Kijkwijzer (Nicam). In verband met naleving ervan kunnen wij vragen naar uw ID/legitimatie. Voor meer informatie kijkt u op: www.kijkwijzer.nl

Het maken van beeld- en/of geluidsopnamen bij (film)voorstellingen in MIMIK is niet toegestaan.

MIMIK behoudt het recht voor om bij misbruik gebruikers de toegang tot de website te weigeren en/of gebruikersprofielen te blokkeren.

Op de website mimik.nl rust auteursrecht. Teksten, afbeeldingen scripts en dergelijke, die op deze website voorkomen, alsmede onderdelen van de website zelf, mogen slechts na uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van MIMIK gebruikt worden.