Theater

Theater

Theater beleef je bij MIMIK

Bij MIMIK zie je ruim 100 theatervoorstellingen per seizoen. Vaak spraakmakend, maar altijd bijzonder. Van cabaret tot toneel en van literair tot muziek. Voor iedereen zit er wel iets tussen. Want MIMIK is voor iedereen!

Wat kost een theaterkaartje?

De prijs van een theaterkaartje verschilt per voorstelling. De prijs voor de voorstelling staat bij de voorstelling vermeld.

Jonger dan 30 jaar?
Op vertoon van jouw ID-kaart kan je voor €12,50 naar theatervoorstellingen in MIMIK. Vanaf één week voor aanvang kun jij als jongere (tot 30 jaar) online óf aan onze kassa een last minute-ticket kopen voor maar € 12,50, op vertoon van je ID-kaart. Neem je ID-kaart ook mee naar de voorstelling, bij het controleren van de tickets kan hier om worden gevraagd. 
Deze last minute korting geldt voor bijna alle voorstellingen. Benieuwd waar je heen kan gaan? Bekijk het programma. 
Tot straks! 

Theatertips van Sanne, onze programmeur

Sanne tipt graag voorstellingen die je volgens haar absoluut moet zien! 

Mocht je theatertips van Sanne willen? Maak dan een (online) afspraak voor een Spreekuurtje! Ze vertelt je graag meer over de voorstellingen. Je kunt een afspraak maken door haar een mail te sturen: sanne@mimik.nl.

Theatertips van Sanne, onze programmeur

Podiumpas

Voor maar €35 per maand onbeperkt naar het theater? Koop dan een podiumpas!
Vanaf 1 maart 2023 kun je met een podiumpas onbeperkt naar theatervoorstellingen in MIMIK. De Podiumpas is daarnaast ook geldig in meer dan 35 theaters in heel Nederland. Je bestelt een pas via de website van Podiumpas. Vanaf 30 dagen voorafgaand aan een voorstelling kun je een reservering plaatsen via onze website. Kijk voor alle informatie op de website van podiumpas of op onze website. 

Lees meer

Podiumpas

Huisgezelschappen

MIMIK heeft een huisgezelschap: Beumer & Drost. Dit theatergezelschap is gevestigd in Deventer en heeft zich verbonden aan MIMIK. En daar zijn wij super trots op! 

Wat betekent dit voor jou?
Dit toffe gezelschap speelt alle try-outs, premières en educatievoorstellingen in onze fantastische theaterzaal. Wij kunnen niet wachten om je te zien bij een voorstelling van Beumer & Drost. Tot snel!

Beumer & Drost

Beumer & Drost is een gerenommeerd gezelschap met een origineel repertoire met als stevig fundament krachtige beeldtaal en geestigheid. Toegankelijk theater voor iedereen vanaf 8 jaar, dat te zien is in binnen- en buitenland, met speciale aandacht voor Oost-Nederland en meer specifiek: voor Deventer! 

Beumer & Drost speelt er locatievoorstellingen en ontrolt jaarlijks activiteiten zoals ‘Bij de Mensen Thuis’. Als huisgezelschap speelt Beumer & Drost try-outs, premières en schoolvoorstellingen in het nieuwe theater aan de IJssel: MIMIK. We produceren door acteurs bedachte en ontwikkelde voorstellingen, gevoed door de liefde voor het vak acteren. Ons theater is gul en uitnodigend, fris en fysiek, beeldend en talig, spitsvondig muzikaal en filmisch.

Beumer&Drost zien uit naar de samenwerking met theater MIMIK! 

Bekijk agenda

Beumer & Drost

Unieke Theaterspecials

Unieke Theaterspecials

Bekijk onze theaterspecials

Theater series

Theater series