15539

MIMIK X BRUT

= BRIK

We werken samen met productiehuis BRUT om jong theatertalent verder op weg te helpen in hun professionele carrière. Als BRIK ontwikkelen wij ons als theaterhuis en BRUT biedt kennis over talentontwikkeling en artistieke producties in de muzieksector. 

Sanne Meenink - programmeur MIMIK

"Meer ruimte voor beloftevolle makers in Deventer."

ONZE PRODUCTIES

We werkten al eerder samen aan het jaarlijkse evenement Vers & Vuig en aan de productie van de voorstelling ‘Royalty Meets The Panic of Memories’ van makers Michael Rhebergen en Mugisha Frank. 
Onze eerste productie als BRIK is luisterfestival SCHELP (1 juni) van Ischa den Blanken. 
En we helpen cabaretier Robin Bleeker momenteel bij de ontwikkeling van zijn eerste theatervoorstelling (6 november). 
 

Luisterfestival SCHELP | zaterdag 1 juni

Tijdens het nieuwe Luisterfestival SCHELP mag je je oren geloven!  Laat niemand je vertellen dat er geen zeeën in schelpen te vinden zijn!  Tijdens SCHELP hoor je de beste fictie audio en hoorspelen die Nederland te bieden heeft. Met golven van kabbelend stemgeluid hoor je een dag lang schitterende onwaarheden, waarachtige leugens en geloofwaardige duimzuigerij. 

TICKETS

Luisterfestival SCHELP | zaterdag 1 juni

Robin Bleeker | wo 6 november

In Bedankt Voor Alles onderzoekt Robin zijn eigen sociale gebreken, het belang van menselijk contact en de troost van nihilisme. 
Robin brengt talig cabaret waarin het lied centraal staat. Met zijn zorgvuldig geschreven teksten, uitgevoerd op piano en gitaar, staat hij in de traditie van o.a. Drs. P, Ivo de Wijs en Kees Torn.

Van 2019 tot 2022 was Robin stadsdichter van Deventer, en in 2022 verscheen zijn dichtbundel 'Wat zo veelbelovend begon'.
 

TICKETS

Robin Bleeker | wo 6 november
Sanne Meenink - programmeur MIMIK

"Tussen BRUT en MIMIK zijn de lijntjes kort. Makers melden zich bij BRUT met artistieke en vernieuwende plannen en MIMIK biedt die makers graag een podium. Zo weten we elkaar al jaren te vinden, denk aan de Vers & Vuig avonden waarbij woordkunstenaars met elkaar op het podium staan."