3663

Cabaret

Cameretten

Finalistentournee

Koop tickets
  • za 07-05
    21:00
    Theaterzaal
    € 16,50

Plien en Bianca, Theo Maassen, Daniël Arends, René van Meurs, Patrick Laureij en Janneke de Bijl. Allemaal winnaars van Cameretten! Ben jij klaar voor de nieuwe finalisten?

De finalisten van Cameretten 2021 trekken langs theaters, poppodia en cultuurcentra om hun (prijswinnende) voorstelling aan jou te tonen. Ongemakkelijke sketches, herkenbare typetjes en hilarische grappen: tijdens de finalistentour komt er van alles voorbij. Alsof je op een toverbal sabbelt. Tijdens deze avonden maken de cabaretiers hun debuut op het podium. En jij kunt voortaan zeggen: ‘Ik heb die komieken gezien voordat ze stadions uitverkochten’. Deze cabaretiers wonnen eerder Cameretten en hebben het pad geplaveid voor de volgende generatie aanstormende talenten:

Brigitte Kaandorp, NUHR (Niet Uit Het Raam), Plien en Bianca, Theo Maassen, Teeuwen en Smeenk, Eric van Sauers, Marc-Marie Huijbregts, Klaasen & Sandifort, Ronald Goedemondt, Daniel Arends, René van Meurs, Patrick Laureij, Janneke de Bijl en vele anderen.

Ook interessant voor jou

Thijs Borsten & Izaline Calister
vr 17-12

Thijs Borsten & Izaline Calister

Ronald Snijders
do 03-03

Ronald Snijders

Janneke de Bijl
wo 10-11

Janneke de Bijl