3663

Cabaret

Cameretten

Finalistentournee

Koop tickets

Plien en Bianca, Theo Maassen, Daniël Arends, René van Meurs, Patrick Laureij en Janneke de Bijl. Allemaal winnaars van Cameretten! Ben jij klaar voor de nieuwe finalisten?

De finalisten van Cameretten 2021 trekken langs theaters, poppodia en cultuurcentra om hun (prijswinnende) voorstelling aan jou te tonen. Ongemakkelijke sketches, herkenbare typetjes en hilarische grappen: tijdens de finalistentour komt er van alles voorbij. Alsof je op een toverbal sabbelt. Tijdens deze avonden maken de cabaretiers hun debuut op het podium. En jij kunt voortaan zeggen: ‘Ik heb die komieken gezien voordat ze stadions uitverkochten’.

Deze cabaretiers wonnen eerder Cameretten en hebben het pad geplaveid voor de volgende generatie aanstormende talenten: Brigitte Kaandorp, NUHR (Niet Uit Het Raam), Plien en Bianca, Theo Maassen, Teeuwen en Smeenk, Eric van Sauers, Marc-Marie Huijbregts, Klaasen & Sandifort, Ronald Goedemondt, Daniel Arends, René van Meurs, Patrick Laureij, Janneke de Bijl en vele anderen.

Benieuwd naar de finalisten van 2021? Kijk op de website van Cameretten.

Bekijk de aftermovie 2019