15180

Special

Damn Honey

Moedig Voorwaarts | try-out

Koop tickets
  • za 01-02
    20:00
    Theaterzaal
    € 21,00

De voorverkoop voor onze Vrienden start op donderdag 23 mei om 10:00 uur. De algemene verkoop start op dinsdag 28 mei om 10:00 uur. Ben je nog geen Vriend maar wil je toch je kaarten met voorrang kopen? Word dan nu Vriend en geniet meteen van alle Vriendenvoordelen!

Marie Lotte Hagen en Nydia van Voorthuizen, zwoele stemmen achter de feministische podcast DAMN, HONEY, hebben maar één ieniemienie piepklein wensje: gelijkwaardigheid voor iedereen. Maar in een wereld waar die roep om gelijkwaardigheid nogal eens wordt gesmoord, overstemd en bespot, is het nog best een uitdaging de moed erin te houden.

Marie Lotte en Nydia gaan - met hun kenmerkende mix van humor, zelfspot en de wil om dingen te veranderen - moedig voorwaarts in de zoektocht naar antwoorden op de vragen die we allemaal herkennen. Hoe blijf je optimistisch als het ene na het andere ellendige nieuwsbericht op je telefoon verschijnt? Waar haal je nog vechtlust vandaan als je het gevoel hebt dat niemand luistert? Hoe houd je moed als je actief tegengewerkt wordt?
Het liefst zouden ze zeggen: ‘Moedig Voorwaarts is méér dan een theatervoorstelling. Het is een oproep! Een beweging! Een levensmotto!’  Maar ja, dat klinkt veel te hoogdravend, dus dat doen ze niet. Wel beloven ze je met een lach en hernieuwde strijdlust de zaal uit te sturen. Want vooruitgang is niet alleen mogelijk, maar noodzakelijk.

Een voorstelling voor mensen die al jaren op de barricades staan, maar ook voor iedereen die best wel íets zou willen doen, maar niet weet waar te beginnen of dat nog (te) spannend vindt.
Marie Lotte en Nydia zijn er om je aan te moedigen bij elke stap die je zet.

Na afloop staat er een drankje voor je klaar.

Spel Marie Lotte Hagen en Nydia van Voorthuizen
Tekst Marie Lotte Hagen, Nydia van Voorthuizen i.s.m. Stephanie Louwrier
Theaterkrant over de vorige voorstelling ‘Zelf Weten’

“Menige vrouw zal zich – zowel tot hilariteit als tot haar frustratie – kunnen herkennen in al wat de revue passeert”

Volkskrant over de vorige voorstelling ‘Zelf Weten’

“Er valt veel te genieten dankzij de geestige theatrale vondsten, de ontspannen publieksinteractie en het zichtbare plezier”

Parool over de vorige voorstelling ‘Zelf Weten’

“Geestig en intiem feministisch cabaret”

Ook interessant voor jou

Malou Holshuijsen
za 02-11

Malou Holshuijsen

Stephanie Louwrier
vr 21-02

Stephanie Louwrier

Emma Buysse & Luna Joosten
za 08-03

Emma Buysse & Luna Joosten