15403

Junior

Het Trojaanse Kalf

So long, Sweetwater 8+

Koop tickets
  • zo 29-12
    15:00
    Theaterzaal
    € 10,00

De voorverkoop voor onze Vrienden start op donderdag 23 mei om 10:00 uur. De algemene verkoop start op dinsdag 28 mei om 10:00 uur. Ben je nog geen Vriend maar wil je toch je kaarten met voorrang kopen? Word dan nu Vriend en geniet meteen van alle Vriendenvoordelen!

Indigo is een fantasierijk kind dat opgroeit in het saaie Zoetermeer. Samen met diens moeder Marianne zoekt Indigo het avontuur op in hun stoere western-fantasiewereld. Zo gauw het maar even kan pakken ze hun gitaar, banjo en mondharmonica en bedenken ze de wildste verhalen. 

In de verlaten stadjes kijkt iedereen op tegen Mary-Ann vanwege haar onverschrokken strijd voor rechtvaardigheid. Bovendien dwingt ze respect af doordat ze niet te paard komt, maar op een buffel rijdt. Ze lijkt voor niets of niemand bang. Maar nu is Mary-Ann plotseling verdwenen en niemand kan Indigo vertellen waar ze is of wanneer ze terugkomt. Heeft ze zich verscholen in een van de saloons? Dwaalt zij ook alleen over de prairie – net als Indigo? Of heeft ze zich toch aangesloten bij de beruchte bende overvallers waarover de sheriff van Sweetwater had verteld? 

We volgen Indigo op een tocht door het Wilde Westen, op zoek naar Mary-Ann en de waarheid.

So long, Sweetwater is een moderne western vol muziek, spanning en uitgestrekte vlaktes vol geheimen. Een ontroerende en hoopvolle muziektheatervoorstelling over het zoeken naar houvast, leren los te laten wat weg is en de helende kracht van fantasie.

Na afloop staat er een glaasje limonade voor de kinderen klaar.

Ook interessant voor jou

Beumer en Drost
zo 26-01

Beumer en Drost

Dear T
zo 13-04

Dear T

PNT
zo 30-03

PNT