15055

Theater

Orkater/De Nieuwkomers

Jelle en Jessica – Why such a strange love

Koop tickets
  • vr 25-10
    20:00
    Theaterzaal
    € 21,00

De voorverkoop voor onze Vrienden start op donderdag 23 mei om 10:00 uur. De algemene verkoop start op dinsdag 28 mei om 10:00 uur. Ben je nog geen Vriend maar wil je toch je kaarten met voorrang kopen? Word dan nu Vriend en geniet meteen van alle Vriendenvoordelen! 

Een vervreemdende musical, geïnspireerd door Frankenstein en Disney-klassiekers, over telkens transformerende personages.

In een verloren paradijs proberen Djek en Djill te achterhalen wat hun liefde eigenlijk is zonder de bepalende ogen van de buitenwereld. In een voortdurende reeks metamorfoses ontdekken ze zowel de betoverende als de monsterlijke kanten van elkaar, maar blijven achter met de vraag of deze échte liefde niet alleen kan bestaan in hun verbeelding.

Deze vervreemdende musical bestaat uit episch georkestreerde soundscapes, originele popmelodieën, expressieve dans en talloze kostuumwisselingen.

Orkater/De Nieuwkomers
Binnen het talentontwikkelingsprogramma Orkater/De Nieuwkomers worden jonge musici en theatermakers geselecteerd om hun ideeën om te zetten in muziektheaterproducties. 
Jelle en Jessica vormen sinds 2017 een duo op het podium waarbij ze onderzoeken hoe (zelf)transformatie via gedrag, maar ook via uiterlijke veranderingen, nieuwe werelden, ervaringen en dimensies mogelijk maakt.

Na afloop staat er een drankje voor je klaar.

Concept, spel, muziek en tekst Jelle Haen, Jessica Matheson
Eindregie Titus Tiel Groenstege
Decor Janne Sterke
Kostuums Jessica Matheson
Haar en make-up Jelle Haen, Jessica Matheson
Compositie Emile Lagarde, Jelle Haen
Met dank aan Bruno Listopad

Ook interessant voor jou

Circus Treurdier
do 17-04

Circus Treurdier

Merel Severs
vr 18-10

Merel Severs

Orkater/De Nieuwkomers
vr 25-10

Orkater/De Nieuwkomers