16292

Overig

Stand-up Comedy | INTRO

Deventer Schouwburg

Koop tickets
  • wo 28-08
    20:00
    Deventer Schouwburg

Stand-up Comedy met twee toffe jonge talenten, een MC uit de regio, en na afloop lekker meezingen in de karaoke-bar of genieten en lekker borrelen bij de Plantenshow! Dit speciale programma is bedoeld voor de aankomende studenten van Aventus en Saxion in Deventer, welkom en geniet in het culturele hart van Deventer!

Dit evenement is in de Deventer Schouwburg en alleen toegankelijk voor studenten.

Comedy in de Grote Zaal van 20:00-21:00

Tijdens deze comedyavond neemt de prijswinnende comedian en MC-er Jasper Nieuwenhuis, afkomstig uit Hardenberg, je mee op reis en vertelt hij alles wat op zijn hart ligt. Zijn verhalen zijn uit het leven gegrepen en daardoor een mix van mooie momenten, opmerkelijke opmerkelijkheden èn frustraties. 

Cabaretier Thjum Arts won in 2021 zowel de jury- als de publieksprijs bij het prestigieuze Cameretten Festival. Hij is authentiek en droog en heeft een hilarische mimiek en de nodige diepgang.

En Luuk Weggemans begon in 2022 met comedy en stond een jaar later al in de finale van het Groninger Studenten Cabaret Festival, won de juryprijs van het ‘Leeuwarder Cabaret Festival’ én de jury- en publieksprijs van het Amsterdams Studenten Cabaret Festival.

Luuk is een echte randstad-millennial; zelfkritisch en bang voor alles. Maar ook een echte Hagenees; nuchter en direct. Gekke combinatie? Absoluut.
Hij zet zijn vraagtekens bij alles wat voor iedereen vanzelfsprekend is. Met zijn scherpe blik en harde grappen zet hij iedereen op het verkeerde been, om vervolgens genadeloos uit te halen.

"Hij laat direct zien dat hij stand-up comedy in de vingers heeft en met zijn harde grappen zoekt hij de grenzen succesvol op." - jury van het Groninger Studenten Cabaret Festival.

Plantenshow van 21:00-22:00
Een dj die geluid haalt uit planten! Het kan! De geluiden waarmee planten communiceren wordt hoorbaar gemaakt en blijkt zelfs dansbaar. Waag een dansje bij de PlantenShow in het theatercafé (na afloop van de voorstelling maar je kunt ook gewoon tussen 21 en 22 uur komen kijken). Gewoon luisteren mag natuurlijk ook en de bar is open. De dj kan je leren hoe het werkt dus kom het vooral ook zelf proberen.
 

Karaoke-bar van 21:00-22:00
Zing de sterren van de hemel met je nieuwe studiegenoten in de karaokebar op de 1e verdieping in de Schouwburg. Speciaal voor de introductieweek is er een karaokebar in het theater ingericht. Toon je verborgen zangtalent op ons minipodium of kijk toe onder het genot van een drankje aan de bar. 

Ook Interessant voor jou:

Amsterdams Kleinkunst Festival
za 26-10

Amsterdams Kleinkunst Festival

Louise Korthals
do 03-10

Louise Korthals

Musa
za 12-10

Musa