2677

GEZOCHT: DE LEUKSTE KLAS VAN DEVENTER 2021

MIMIK viert deze week haar eenjarig bestaan. Alle reden voor een feestje! Speciaal voor de kinderen organiseert MIMIK ook dit jaar weer de verkiezing van de leukste klas van Deventer en omstreken. De kinderen van de winnende klas mogen als echte VIP’s naar de film. Meer informatie is te vinden via mimik.nl/leukste-klas.

Precies één jaar geleden opende MIMIK haar deuren in een prachtig nieuw gebouw aan de IJssel. Uiteraard wordt het eenjarig bestaan gevierd met heel Deventer. Ook dit jaar worden de basisschoolkinderen daarbij niet vergeten. Speciaal voor hen organiseert MIMIK weer de verkiezing van de leukste klas van Deventer en omstreken. De winnende klas mag zich een jaar lang de leukste klas van Deventer noemen én gaat in oktober naar de film in MIMIK. Als echte VIP’s worden de kinderen ontvangen in het gloednieuwe gebouw.

“Vorig jaar hebben we enorm veel enthousiaste reacties gehad op onze verkiezing. Ontzettend leuk om zoveel kinderen te mogen verwelkomen in MIMIK,” zegt Rob van den Hove, Directeur MIMIK. “We maken er echt een feestje van voor de kinderen met een rode loper, fotograaf en natuurlijk taart!”

Hoe doen de klassen mee?
Klassen kunnen zich tot uiterlijk 15 september aanmelden via de website met een leuke foto van de klas (met toestemming van ouders). Alle inzendingen worden gepubliceerd op de facebookpagina van MIMIK. Vanaf 16 september kan er gestemd worden op de leukste klas van Deventer. Door de foto te liken kan er tot 27 september 10:00 uur gestemd worden op de deelnemende klassen. De winnaar wordt gekozen op basis van de verhouding stemmen met het aantal kinderen op de basisschool. Voor meer informatie en de spelregels, kijk op mimik.nl/leukste-klas.

Nog meer feest
Ook de rest van Deventer viert het feestje mee. Via de facebookpagina geeft MIMIK  een hele mooie prijs weg: een eigen privé filmzaal, waarbij de winnaar zelf een film mag uitzoeken en eigen gasten mag uitnodigen. Meedoen kan nog tot 9 september. Op vrijdag 10 september wordt de winnaar bekendgemaakt.

Meer informatie

Meer nieuws

Meer nieuws
Weekoverzicht 20 t/m 26 juni
ma 17-06-2024

Weekoverzicht 20 t/m 26 juni

Bekijk nu ons nieuwe film en theaterprogramma van deze week!

Weekoverzicht 13 t/m 19 juni
ma 10-06-2024

Weekoverzicht 13 t/m 19 juni

Bekijk nu ons nieuwe film en theaterprogramma van deze week!

Weekoverzicht 6 t/m 12 juni
di 04-06-2024

Weekoverzicht 6 t/m 12 juni

Bekijk nu ons nieuwe film en theaterprogramma van deze week!

Campagne Geen hogere BTW
ma 03-06-2024

Campagne Geen hogere BTW

Campagne #geenhogereBTW