Woensdag 19 januari

Kapsalon Theater

Kapsalon Theater

Update - Helaas gaat het niet door.

Geen Kapsalon Theater in MIMIK en de Deventer Schouwburg.

Helaas moeten we berichten dat in tegenstelling tot eerdere aankondigingen er geen Kapsalon Theater plaats vindt in theater MIMIK en de Deventer Schouwburg op woensdag 19 januari. De veiligheidsregio geeft geen toestemming. Wij respecteren dit besluit uiteraard.

De afgelopen dagen waren een geweldige rollercoaster. Binnen een dag stond er een programma in de steigers. Het enthousiasme van artiesten en bedrijven om ons te steunen bij deze actie was hartverwarmend. Voor onze medewerkers was het een feest om weer bezig te zijn met waar we echt goed in zijn: Het mogelijk maken van een onvergetelijke theaterbeleving. De positieve reacties uit de stad, de razendsnelle uitverkoop van de tickets maken voor ons eens te meer duidelijk dat men snakt naar kunst en cultuur. Met dat enthousiasme en alle aandacht in de media voor Kapsalon Theater hopen we dat er vaart wordt gemaakt met het heropenen van de culturele sector. Op een werkbare manier. Geef ons een routekaart, waarbij er op toetsbare momenten een volgende stap kan worden genomen en bied ons perspectief. Voor het openstellen van theaters is voorbereiding benodigd en kan niet op stel en sprong na een ‘weegmoment’.

Wij vestigen onze hoop op onze nieuwe minister Robbert Dijkgraaf en Gunay Uslu, staatssecretaris van cultuur, om voortvarend te werk te gaan en de belangen van onze sector op een juiste manier te behartigen.

We hopen jullie snel weer te zien.

Onze dank gaat uit naar de Stichting Wesselings-van Breemen, Esther Groenenberg, Frank Blueka, Ammar, Marije van Sonsbeek (May Evans) , Jeffrey Kleine Koerkamp. Barbershop Deventer, Schoonheidssalon Grazia, Peter Drost, Lotte Pen, Harro van Lien, Robin Bleeker, Le Merle Studio, Massage van Doe Maar en Shape by Rebecca alle kaartkopers van de Kapsalon Theater en alle inwoners van de stad Deventer die ons een warm hart toegedragen.

Namens Rob van den Hove, Directeur MIMIK en Deventer Schouwburg.

Woensdag 19 januari

Wachten bij de kapper is nog nooit zo leuk geweest! Ook in de Deventer Schouwburg vind je woensdag Kapsalon Theater. Mét mondkapje en geldige QR-code kun je in onze theaterzaal terecht voor een nieuwe coupe, massage of andersoortige beurt. Ondertussen geniet je van de optredens in de theaterzaal.

Tickets

Woensdag 19 januari

Hoe werkt het?

Tijdens de behandelingen zie je voorstellingen in de theaterzaal van MIMIK. Zorg dat je op tijd bent en laat je QR-code scannen bij de deur. Neem ook een ID bewijs mee. Vergeet je mondkapje niet en zorg dat je anderhalve meter afstand houdt als je binnen bent. 

De presentatie wordt verzorgd door Peter Drost. Van 14:00 -15:00 geniet je van een optreden van Lotte Pen, van 15.00 tot 16:00 komt Robin Bleeker en tussen 16.00 - 17.00 uur zie je Harro van Lien met Woeste Willem (4+). Houd onze site in de gaten. 

Hoe werkt het?

Schoonheidsbehandeling van Le Merle Studio

Bij Merel Dijkgraaf van Le Merle Studio kun je al jaren terecht voor bruids-makeup, gezichtsbehandelingen, nagelbehandelingen en makeup advies. Merel heeft maandenlang haar salon in Deventer moeten sluiten. We zijn blij dat ze woensdag naar MIMIK komt en je jezelf door haar eindelijk kunt laten pamperen. Een kleine behandeling woensdag in de zaal is in overleg en je mag Merel hiervoor een vrijwillige bijdrage geven. Wil je (op een andere dag) een afspraak of advies boeken? Neem dan een kijkje op haar site.

Le Merle Studio | Wonderfull Make-up Experience

Schoonheidsbehandeling van Le Merle Studio

Krijg een massage

Patrick van Massagepraktijk Doe Maar zorgt dat je jezelf woensdag in MIMIK even helemaal kunt ontspannen tijdens de voorstelling, door middel van een massage. Ook geeft hij heerlijke voetmassages. Hij masseert voor het goede doel: het KWF. Hij werkt met het pay what you want systeem en alle opbrengsten gaan naar het KWF. Wil je een andere keer gemasseerd worden? Mail naar info@massagepraktijkdoemaar.nl.

Krijg een massage

Laat je knippen

Shape by Rebecca is een centrale plek voor al je haar- en beautywensen. Je kunt er terecht voor diverse behandelingen op het gebied van haarverzorging, schoonheidsverzorging, nagelverzorging en pedicurie. Ze behandelen zowel dames, heren als kinderen. Op woensdag 19 januari verzorgt Shape by Rebecca de mobiele kapsalon in MIMIK. Je kunt via PIN ter plekke betalen. 

Shape by Rebecca

Laat je knippen

Een initiatief van Sanne Wallis de Vries en Diederik Ebbinge.

Hoe is Kapsalon Theater eigenlijk ontstaan? Na twee jaar coronabeleid moeten we helaas de conclusie trekken dat de culturele sector, samen met de horeca en het nachtleven, steeds het kind van de rekening is. De cultuursector heeft zich altijd flexibel, zorgvuldig en met inlevingsvermogen tot het coronabeleid opgesteld. Uit onderzoek is gebleken dat gedurende de openstelling er nauwelijks besmettingen in de theaters zijn waargenomen. Het gebrek aan perspectief en korte termijn communicatie is voor de culturele sector onwerkbaar. We zijn blij dat met deze eenmalige actie een manier is gevonden om op een ludieke manier én volgens de geldende regels, de aandacht te vestigen op de nijpende situatie in de culturele sector.

Lees meer

Een initiatief van Sanne Wallis de Vries en Diederik Ebbinge.

Met dank aan Stichting Wesselings- van Breemen

Kapsalon Theater in MIMIK en Deventer Schouwburg wordt mogelijk door Stichting Wesselings- van Breemen. Wij zijn erg blij met de bijdrage. 

Lees meer

Met dank aan Stichting Wesselings- van Breemen