3481

Cabaret

Alex Roeka

Rauwe Genade | Reprise

Koop tickets
  • wo 08-12
    20:30
    Theaterzaal
    € 20,00

Na ruim 40 jaar in steden te hebben gewoond, trekt zanger Alex Roeka zich door omstandigheden gedwongen terug in een Zeeuws dorp. Gevraagd en ongevraagd komen kennissen, verdwaalde randfiguren en schimmen uit het verleden de stilte verstoren met hun herinneringen, vragen en verwijten. Ondertussen stevig gebruikmakend van de ijskast.

Deze combinatie van landelijke rust en menselijk rumoer is blijkbaar een goede voedingsbodem voor het schrijven, want na een korte hapering in het creatieve proces vliegen de liedjes en verhalen er bij Roeka weer de een na de ander uit. Meer dan genoeg voor een nieuw theaterprogramma.

Met muzikale begeleiding van multi-instrumentalist Reyer Zwart. 

Bij deze voorstelling zit een pauzedrankje inbegrepen.

Bekijk hier de trailer

Dagblad van het Noorden

★★★★★ "Zo maak je een perfecte avond en trek je overal in het land volle zalen. Alex Roeka is Alex Roeka, onmiddellijk herkenbaar, en tekstueel misschien wel de beste van allemaal. Ga dat zien, hoor hem aan."

Cultuurpodium.nl

"Roeka is zo anders dan anderen die kleinkunst brengen. Roeka is vooral qua stem al uniek, maar bovenal zijn de teksten en de muziek die hij brengt van ongekende schoonheid. Het is haast niet te duiden, je moet dit domweg zelf horen."

OOR

"Een van de sterkste maar evengoed meest breekbare liedjesschrijvers van de lage landen."

Ook interessant voor jou

Alex Roeka
vr 13-05

Alex Roeka

Loes Luca
za 16-04

Loes Luca

Theo Nijland
vr 21-01

Theo Nijland