7554

Cabaret

André Manuel

De Zieke Geest | try out

Koop tickets

De mens, het blijft een raadselachtig wezen.

Want waarom kiest de één voor een carrière als pornoacteur terwijl de ander niet verder komt dan een keertje voorzichtig masturberen bij de nieuwste Wehkamp-gids. En hoe komt het dat het altijd mannen zijn die een baantje als seriemoordenaar ambiëren terwijl alle vrouwen niet verder komen dan een rolletje als slachtoffer? Hoe wordt een mens oorlogsmisdadiger en hoe wordt een mens een vredesengel? Wat is het verschil tussen een clown en een president? Bestaat er goed zonder kwaad? Is zwart mogelijk zonder wit? En wat doen we met al het grijs?

Het zijn vragen waarop Manuel een antwoord gaat vinden. In De Zieke Geest. Deel 1 van een nu al legendarisch drieluik. Later volgen nog Het Goddelijke Lichaam en De Eenzame Ziel. Maar dat komt nog. Nu eerst De Zieke Geest. Manuel’s 18e programma. Eindelijk volwassen! 

Er staat na afloop een drankje voor je klaar.

Wachtlijst
Wist je dat je je altijd kunt aanmelden voor de wachtlijst? 
Door te mailen naar info@mimik.nl kun je jezelf op de wachtlijst zetten voor deze voorstelling. De kans is groot dat we je bellen en je er toch bij kunt zijn, zo kun je tóch bij je favoriete artiest in de zaal zitten!
 

Foto: Roger Cremers
Parool over SNEU

"Voor de slechte verstaander mag het lijken alsof Manuel alleen rücksichtslos om zich heen slaat, maar er ligt altijd persoonlijk of maatschappelijk engagement aan ten grondslag."

Theaterkrant over SNEU

‘Misschien wel de enige echte diehard cabaretextremist op dit moment’