10952

Theater

ArtEZ op de Planken speelt Yentl en de Boer

Een hommage aan Yentl en de Boer

Koop tickets

Meemaken Of Niet. Het is begonnen. Ik zei dat ik ging. Klinkt bekend? Het zijn liedjes van cabaretduo Yentl en de Boer. ArtEZ studenten komen langs in MIMIK en steken het repertoire van Yentl en de Boer in een nieuw, uniek jasje in de voorstelling Het is begonnen - een hommage aan Yentl en de Boer.

Verrassend, geestig, indrukwekkend. In deze voorstelling hoor je prachtige close harmony arrangementen van Jan Wichert Bunschoten. De productie is geregisseerd door Louis van Beek, de zangers zijn gecoacht door Nienke Caljouw.

Yentl en de Boer
Hét muzikale absurdistische cabaretduo van Nederland. In 2013 wonnen ze de jury- en publieksprijs van het Amsterdams Kleinkunst Festival. En voor hun liedjes Ik heb een man gekend en Het is begonnen ontvingen ze in 2014 en 2020 de Annie M.G. Schmidt-prijs voor het beste theaterlied van het seizoen.

ArtEZ 
ArtEZ Conservatorium studenten met een passie voor het overbrengen van muziek. Al vanaf 2007 brengen zij elk jaar een ode aan Nederlandse componisten, tekstdichters en artiesten, onder de naam ArtEZ op de Planken.