15175

Junior

Beumer en Drost

Plan B** 8+ | Première

Koop tickets
  • zo 26-01
    15:00
    Theaterzaal
    € 10,00

De voorverkoop voor onze Vrienden start op donderdag 23 mei om 10:00 uur. De algemene verkoop start op dinsdag 28 mei om 10:00 uur. Ben je nog geen Vriend maar wil je toch je kaarten met voorrang kopen? Word dan nu Vriend en geniet meteen van alle Vriendenvoordelen! 

De première van de nieuwe ingenieuze filmtheaterproductie van Beumer & Drost. Film en theater smelten samen tot een magisch spektakel.

Na een grondige medische keuring en een uitputtende training wordt een moedig proefpersoon afgeleverd bij een eenzame boshut. Het is de plek waar de vrijwilliger een bijdrage zal leveren om de wereld te behoeden voor een catastrofe. Huis en haard verliet hij om hier de laatste fase in te gaan van een bijzondere gedaanteverwisseling. Hij zal er zijn menselijkheid inruilen voor een nieuw bestaan als bij. Een onomkeerbaar proces.

Peter Drost speelt de held die langzaam maar zeker de metamorfose naar werkbij zal ondergaan. Want gewérkt moet er worden. Onvermijdelijk. De tijd dringt. Spoedig zal de kwispeldans aanvangen.

Film en theater smelten samen tot een magisch spektakel. Een lichtvleugelige voorstelling over een droefgeestig onderwerp. 

Vanwege de feestelijke première, mogen alle kinderen t/m 14 jaar gratis naar de voorstelling!
Reserveer wel een plekje. Na afloop staat er voor de kinderen limonade klaar.

Tekst en spel Peter Drost
Regie Michael Helmerhorst
Kostuums Saskia Meulendijks
Decor Bert Vermijs
Film en montage Henk Haselager
Techniek Jan Sol
Productie, publiciteit Afke Pricker

Toneelgezelschap Beumer & Drost maakt vaker gebruik van filmbeelden in zijn producties, zowel van archief als van nieuw opgenomen materiaal. Het verleent het gezelschap de mogelijkheid om op een inventieve manier te spelen met de wereld op toneel enerzijds en die op film anderzijds. Een intrigerend spel met illusie voor zowel jong áls oud.

Ook interessant voor jou

Dear T
zo 13-04

Dear T

Lavinia Meijer
za 03-05

Lavinia Meijer

PNT
zo 30-03

PNT