9345

Film

Blind Ambition met Blind Tasting

Film + Eten + Wijn

Koop tickets

Op veler verzoek herhaald! Word zelf een taster! Kom blind drie heerlijke en spannende gerechtjes + glazen wijn proeven na de film Blind Ambition. 

De Blind Tasting:
Na de film krijg je je eigen MIMIK blinddoek (die je ook mag houden!) en proef je drie gerechtjes (grootte tussengerecht) met drie bijpassende glazen wijn. Uiteraard verklappen wij niet welke. Dichter Robin Bleeker zal de gerechten talig omlijsten, maar aan jou de spannende taak om je smaakpapillen flink te testen. 
Voorafgaand aan het evenement krijg je de mogelijkheid om eventuele dieetwensen door te geven.

Over de film:
De documentaire Blind Ambition vertelt het ongelooflijke verhaal van vier mannen die de internationale wijnwereld op zijn kop zetten door als eerste team van Zimbabwe deel te nemen aan de World Blind Wine Tasting Championships, de Olympische Spelen van de wijnwereld.

De prijs van MIMIK Blind Tasting ( €35,00)  is inclusief filmkaartje, gerechtjes en wijn.
Bij dit evenement is plek voor maximaal 40 deelnemers.
 

Film Blind Ambition

Van vluchtelingen tot top-sommeliers. De documentaire Blind Ambition vertelt het ongelooflijke verhaal van vier mannen die de internationale wijnwereld op zijn kop zetten door als eerste team van Zimbabwe deel te nemen aan de World Blind Wine Tasting Championships, de Olympische Spelen van de wijnwereld. Winnaar van de Publieksprijs van het Tribeca Filmfestival.

Film Blind Ambition
NRC ★★★★

“Zoveel meer dan de zoveelste race-naar-de-top-documentaire” “Dit is geen film over wat het viertal wil bereiken, maar eerder over wat ze achterlieten.”

DE VOLKSKRANT ★★★

“Als kijker wíl je gewoon dat ze nummer 1 worden, de Zimbabwaanse wijnproevers in Blind Ambition”

FILMTOTAAL.NL ★★★1/2

“Hartverwarmend verhaal van vier vluchtelingen uit Zimbabwe die professionele wijnkenners worden.”