3479

Junior

Bovenste Knoopje Open

De Kleine Prins (8+)

Koop tickets
  • zo 14-11
    15:00
    Theaterzaal
    € 8,00

Met behulp van liedjes vertellen Job en Sjoerd hun versie van De Kleine Prins. Een voorstelling over grote mensen en hun hebbelijkheden. Over vriendschap. En bovenal, onzichtbaar voor het oog; de liefde.

Op een nacht stort Anton van Eierpuree met zijn vliegtuig neer in de Sahara. Hij is helemaal alleen in het midden van de grootste woestijn van de wereld. Na zes lange dagen begint hij, oververhit en doodmoe, dingen te zien die er eigenlijk helemaal niet zijn. Dan verschijnt de Kleine Prins. Hij herinnert Anton aan dat wat hij was kwijtgeraakt. Wanneer iets onzichtbaar is, kun je het namelijk snel vergeten. Bovenste Knoopje Open baseert zich op het geliefde boek van Antoine de Saint-Exupéry. Vanuit hun cabaretachtergrond voegen zij een eigen geluid toe aan dit verhaal. 

Over Bovenste Knoopje Open:

Bovenste Knoopje Open maakt normaliter cabaret en muziek voor grote mensen. Hun voorstellingen zijn poëtisch, integer en ze verstaan hun ambacht als verhalenvertellers uitmuntend in klank en woord. Met deze voorstelling richten zij zich tot het jonge publiek.

Tekst en spel Job K├╝lkamp & Sjoerd van Capelleveen
Eindregie Leander Zimmerman
Muziek Bovenste Knoopje Open
Poster Ellis Tolsma

Bekijk hier de trailer

Ook interessant voor jou

Captain Nova 8+
wo 01-12

Captain Nova 8+

Mijn Vader is een Saucisse 8+
za 30-10

Mijn Vader is een Saucisse 8+

Het Trojaanse Kalf
zo 20-03

Het Trojaanse Kalf