11202

Cabaret

Cameretten

Finalistentournee

Koop tickets
13716

Cabaret

Cameretten

Finalistentournee

Koop tickets
13715

Cabaret

Cameretten

Finalistentournee

Koop tickets
13718

Cabaret

Cameretten

Finalistentournee

Koop tickets

Laat je verrassen door het kersverse cabarettalent van Cameretten.

De drie finalisten van Cameretten Festival 2023 trekken langs theaters, poppodia en cultuurcentra om hun (prijswinnende) voorstelling voor jou te spelen.

Hilarische grappen, herkenbare typetjes, ongemakkelijke sketches en muzikale juweeltjes: tijdens de finalistentour komt van alles voorbij. Alsof je een rondreis maakt met de leukste, nieuwe cabaretiers en stand-up comedians als jouw reisleiders. 

Daveson Ignatia – Dwaze Dave
Bij ‘Dwaze Dave’ worden de kleinste zaken groot, belangrijk of niet. Hij bekijkt de wereld om hem heen met een vergrootglas, bevraagt en windt zich op. De waarheid schuurt, is keihard en kan ook krom zijn. Dat kan Daveson niet accepteren. En… of je het nou met ‘m eens bent of niet: je kan niet om ‘m heen! Pas maar op!

Molly en Esmee – Ghost
“Ik zit als je binnenkomt direct links, niet te missen. Tot zo. X”
“Hallo?”
“Hallo?!”
Molly en Esmee doen een poging om het woord slet te herzien, maar komen dan in de knoop met hun eigen (seksuele) verlangens en hun morele kompas. Een moderne zoektocht met scheerschuim, functioneel naakt en een föhn.

BRO’S – BRO’S
‘BRO’S’ is een komische montagevoorstelling. In hoog tempo komen er korte scènes voorbij waarin steeds twee bro’s te zien zijn. Telkens verschillende personages die hun eigen absurde manier van communiceren hebben. Maar wat gebeurt er als dit schuurt? Is dit lekker of niet? Dat weet je niet hè. Ja dat lees je goed, we hebben zojuist je gedachten gelezen. Mango! MANGO! Jahaaa… Ook álle wereldproblematiek wordt aangekaart. Letterlijk álles. Doe rustig.

Na afloop staat er een drankje voor je klaar.

Volskrant

‘brutale, gedurfde grappen’ van Bro's. 'Bro’s lijkt in ieder geval klaar om hun Cameretten-halfuur uit te bouwen naar een avondvullende voorstelling – iets om naar uit te kijken.'

Theaterkrant

"De jury sprak van ongemakkelijke maar memorabele momenten."