5020

Junior

Captain Nova 8+

Maurice Trouwborst

Koop tickets
5209

Junior

Captain Nova 8+

Maurice Trouwborst

Koop tickets
5210

Junior

Captain Nova 8+

Maurice Trouwborst

Koop tickets

Gevechtspiloot Nova reist terug in de tijd om een desastreuze milieuramp te voorkomen. Er is alleen een klein probleempje: de tijdreis verjongt haar. En wie luistert er nu naar een meisje van twaalf?!

Het jaar 2050. De aarde is er zo slecht aan toe dat gevechtspiloot Nova de opdracht krijgt terug te reizen in de tijd om een desastreuze milieuramp te voorkomen. Maar waar niemand rekening mee heeft gehouden is een bijwerking van het tijdreizen: Nova wordt weer jong en stort neer als twaalfjarige. Niemand neemt haar nog serieus, behalve Nas - een verwaarloosde tiener die het mysterieuze meisje en haar vliegende robotje ADD uit handen probeert te houden van de geheime dienst. Lukt het Nova en Nas alsnog om de wereld te redden?!

Captain Nova is een spannend sciencefiction-avontuur voor het hele gezin, van de makers van De regels van Floor, en opent dit jaar Cinekid.

GRATIS WORKSHOP
Op vrijdag kan je gratis mee doen met de workshop Wandelen in je Eigen Tekening. Deze workshop is doorlopend te bezoeken tussen 10:00 en 16:00 en leuk voor alle leeftijden, zowel jong als oud!

PANNENKOEKENFEEST
Onbeperkt pannenkoeken eten! Op vrijdag 25 februari maken we er een extra groot feest van! Kinderen mogen lekker pannenkoeken versieren in DAAR.  Hoeveel kan jij er op?

 

★★★★ VPRO Cinema

"Durft af te wijken van standaard vertelstructuur"

★★★★ de Volkskrant

"Lovenswaardige scifi-film van eigen bodem"

★★★ NRC

"Ambitie en durf"

Regie Maurice Trouwborst
Cast Kika van de Vijver, Marouane Meftah, Anniek Pheifer
Land Nederland
Jaar 2021
Duur 86 minuten
Taal Nederlands gesproken
Kijkwijzer