12542

Film

Cineville Speciaaltje: Anatomy of a fall

Koop tickets
12543

Film

Cineville Speciaaltje: Anatomy of a fall

Koop tickets
12544

Film

Cineville Speciaaltje: Anatomy of a fall

Koop tickets

Zin in dat beetje extra? Anders wij wel. Speciaal voor alle filmliefhebbers van Cineville en omstreken organiseren we daarom een mooie serie specials: Cineville Speciaaltje. Speciaal is het nieuwe normaal!

Schuif op maandag 25 september naar het puntje van je stoel tijdens onze voorpremière van Anatomy of a Fall in MIMIK! We maken het Speciaaltje weer speciaal met een voorprogramma, een filmquizje met een mooi prijzenpakket en een drankje van het huis. Als Cineviller mag je gratis een +1 meenemen (je advocaat, bijvoorbeeld).

Over de film Anatomy of a Fall

Welles, nietes. Heeft de spraakmakende Duitse schrijver Sandra (na Sisi & Ich een alweer fantastische Sandra Hüller) haar Franse echtgenoot van het balkon geduwd, of sprong hij er zelf vanaf om een einde aan zijn leven te maken? Omdat er weinig direct bewijsmateriaal is, wordt er door de openbaar aanklager van alles bijgehaald. 

Regisseur Justine Triet, die met Anatomy of a Fall de hoofdprijs op het filmfestival van Cannes binnensleepte, neemt haar tijd, nuanceert en brengt je op de muziek van 50 Cent naar het puntje van je stoel (en voorbij je eventuele vooroordelen).

Over de film Anatomy of a Fall
Regie Justine Triet
Cast Sandra Hüller, Swann Arlaud, Antoine Reinartz, Milo Machado-Graner, Samuel Theis
Land Frankrijk
Jaar 2023
Duur 152 minuten
Taal Frans, Duits, Engels gesproken
Kijkwijzer

Bekijk de trailer

Ook interessant voor jou

Sneak Preview
di 23-07

Sneak Preview