11382

Film

Cineville Speciaaltje: Asteroid City

Koop tickets

Zin in dat beetje extra? Anders wij wel. Speciaal voor alle filmliefhebbers van Cineville en omstreken organiseren we daarom een mooie serie specials: Cineville Speciaaltje. Speciaal is het nieuwe normaal!

Op 12 juni is in MIMIK de speciale voorpremière van Wes Andersons nieuwste film te zien. Dus neem je telescoop en je eclipsbril mee, want we gaan naar Asteroid City.

In een fictief, Amerikaans woestijnstadje lopen we onder andere Steve Carrell, Tilda Swinton en Hong Chau tegen het lijf tijdens de Convention for Young Stargazers & Space Cadets. 

Een mysterieus voorval doet flink wat stof opwaaien in het gezandstraalde wereldje van de jonge sterrenkijkers.

11384

Wat kun je verwachten?

Bij dit Speciaaltje krijg je een mini-print van de filmposter, maak je via ons Wes-quizje kans op mooie prijzen en meer! Ook mag je als Cineviller een gratis +1 meenemen. 

Samen naar de sterren staren is wel zo leuk.

*Heb je een plekje gereserveerd, maar ben je onverhoopt verhinderd? Vergeet dan niet je reservering tijdig te annuleren. Anders loopt het filmtheater inkomsten mis.

Wat kun je verwachten?

Extra's bij dit Cineville Speciaaltje

Tijdens dit Speciaaltje:


● Krijg je een mini-print van de filmposter
● Speel je ons Wes Anderson-quizje
● Maak je kans op mooie prijzen
● Én neem je als Cineviller gratis een +1 mee!*

 

* Hoe neem je iemand mee? Als Cineviller vul je je code in tijdens het bestellen van je ticket. Met dezelfde code kan je ook een ticket halen voor jouw Cineviller +1.

Extra's bij dit Cineville Speciaaltje

Over Asteroid City

In de nieuwe film van Wes Anderson komen we oude bekenden (Tilda Swinton, Edward Norton, Jason Schwartzman) en nieuwe Anderson-gezicht
en (Hong Chau, Margot Robbie, Maya Hawke) tegen in Asteroid City, een fictief stadje in de Amerikaanse woestijn. Hier vindt in 1955 de Conventie voor Jonge Stargazers en Space Cadets plaats. Astronomen in spe (en hun ouders) komen vanuit het hele land bij elkaar en zijn per ongeluk getuige van een wereldschokkende gebeurtenis.

Bekijk de trailer

Ook interessant voor jou

Sneak Preview
di 28-05

Sneak Preview