11277

Theater

Circus Treurdier

BAAAAAA

Koop tickets
  • vr 01-03
    20:00
    Theaterzaal
    € 21,00

Bent u ook zo’n bescheiden snuiter? Iemand die zich niet graag opdringt en liever in de luwte blijft? Of bent u juist geboren voor de voorgrond? Zo’n van nature aanwezige blaat-aap, die nooit een blad voor de mond neemt? Dan is BAAAAAA iets voor u!

BAAAAAA, een voorstelling over blaten. Virtuoos muziektheater over de balans tussen jezelf overschreeuwen en jezelf laten ondersneeuwen.

Een muzikale en bitter-komische voorstelling over een bescheiden mens in een zeer mondige wereld. 


CIRCUS TREURDIER
Circus Treurdier is een Amsterdams makers-collectief, dat naast muziektheater ook televisie- en filmproducties maakt, zoals de VPRO televisieserie TreurTeeVee Het gezelschap staat voor absurd, filosofisch en muzikaal theater (of film) met een maatschappijkritische ondertoon en een flinke dosis (bittere) humor. BAAAAAA maakte deel uit van de Officiële Juryselectie 2022 en Jan-Paul Buijs pakte een nominatie voor de Louis d’Or. Slotlied ‘Goddank’ is genomineerd voor de Annie M.G. Schmidtprijs 2022 voor beste theaterlied. 

Na afloop staat er een drankje voor je klaar.

De Volkskrant ★★★★

‘een ingenieus spiegelpaleis: vernuftig en verrassend, en even scherpzinnig als hilarisch.’

NRC ••••

“…reeks hilarische gedachte-experimenten […] rondom een fantastische Jan-Paul Buijs, die als Guido zijn kwelling met verwrongen mimieken en fysieke pijn vormgeeft.

Theaterkrant

‘Geestige outcasttragedie excelleert in muzikaliteit.’ [...] ‘In twee verpletterende a capella-stukken brengt BAAAAAA al de beslommeringen over eenzaamheid en geborgenheid compact bij elkaar, en installeert het de diepere emotionele lading ...’

Ook interessant voor jou

De Gemeenschap
vr 08-03

De Gemeenschap

Golden Palace
vr 19-01

Golden Palace