14161

Theater

Circus Treurdier

BAAAAAA

Koop tickets
14163

Theater

Circus Treurdier

BAAAAAA

Koop tickets
14162

Theater

Circus Treurdier

BAAAAAA

Koop tickets
11277

Theater

Circus Treurdier

BAAAAAA

Koop tickets

Bent u ook zo’n bescheiden snuiter? Iemand die zich niet graag opdringt en liever in de luwte blijft? Of bent u juist geboren voor de voorgrond? Zo’n van nature aanwezige blaat-aap, die nooit een blad voor de mond neemt? Dan is BAAAAAA iets voor u!

BAAAAAA, een voorstelling over blaten. Virtuoos muziektheater over de balans tussen jezelf overschreeuwen en jezelf laten ondersneeuwen.

Een muzikale en bitter-komische voorstelling over een bescheiden mens in een zeer mondige wereld. 

Theo Maassen:“BAAAAAAA speelt overal in Nederland. Ga kijken het is... ik meen het oprecht het is een van de mooiste dingen die ik heb gezien in jaren. Het is echt supergrappig, en dramatisch en het is fantastisch. Ga kijken naar die voorstelling.” 

CIRCUS TREURDIER
Circus Treurdier is een Amsterdams makers-collectief, dat naast muziektheater ook televisie- en filmproducties maakt, zoals de VPRO televisieserie TreurTeeVee Het gezelschap staat voor absurd, filosofisch en muzikaal theater (of film) met een maatschappijkritische ondertoon en een flinke dosis (bittere) humor. BAAAAAA maakte deel uit van de Officiële Juryselectie 2022 en Jan-Paul Buijs pakte een nominatie voor de Louis d’Or. Slotlied ‘Goddank’ is genomineerd voor de Annie M.G. Schmidtprijs 2022 voor beste theaterlied. 

Na afloop staat er een drankje voor je klaar.

Tekst & muziek Jan-Paul Buijs, Ellen Parren, Peter van Rooijen
Spel & zang Jan-Paul Buijs, Roos van Erkel, Peter van Rooijen, Sophie Höppener, Sam van Hulst
Eindregie Titus Tiel Groenestege
Composities & arrangementen Arthur Wagenaar
Decor Janne Sterke
Kostuums Nedda Nagel
Lichtontwerp Stefan Dijkman
Techniek & decorbouw Ramses Nieuwenhuizen
Artistiek advies Ellen Parren
Productie Lena Meijer
Foto Hans Boddeke
Grafisch ontwerp Joost de Haas
De Volkskrant ★★★★

‘een ingenieus spiegelpaleis: vernuftig en verrassend, en even scherpzinnig als hilarisch.’

NRC ••••

“…reeks hilarische gedachte-experimenten […] rondom een fantastische Jan-Paul Buijs, die als Guido zijn kwelling met verwrongen mimieken en fysieke pijn vormgeeft.

Theaterkrant

‘Geestige outcasttragedie excelleert in muzikaliteit.’ [...] ‘In twee verpletterende a capella-stukken brengt BAAAAAA al de beslommeringen over eenzaamheid en geborgenheid compact bij elkaar, en installeert het de diepere emotionele lading ...’