13419

Te gast

Dé Nacht van Biobased Bouwen

rondeeldeventer.nl

Koop tickets
13615

Te gast

Dé Nacht van Biobased Bouwen

rondeeldeventer.nl

Koop tickets

Tijdens deze avond gaan we op inspirerende, enerverende, feestelijke manier de successen van Biobased Bouwen vieren met een spannend, inhoudelijk en verrassend programma waarbij ‘verbeelding en verlangen’ de hoofdrol spelen. Speciale aandacht gaat uit naar de koplopers die door heel Nederland al volop bezig zijn en successen hebben geboekt met biobased ontwerpen en bouwen. Daarnaast de net zo belangrijke volgers uit de hele de bouwketen; opdrachtgevers, eindgebruikers, ontwerpers, verwerkers, architecten etc. 

Tijdens deze avond nemen keynote sprekers je mee in hun dromen en ambitie, laten relevante kunstenaars je proeven aan een nieuw verlangen, zweept live-muziek je op en is er ruimte voor interactie met het publiek. Natuurlijk eindigen we met een feestelijke borrel om te proosten op de mogelijkheden die biobased bouwen ons biedt. Het programma is nu bekend! Bekijk hieronder onze line up:

LINE UP

Paul R. Kooij 

Paul R. Kooij verzorgt de presentatie tijdens de Nacht. Paul is acteur en speelde in veel producties, onder andere in de film Ja Zuster, Nee Zuster als boze buurman. Paul heeft bijzondere belangstelling voor het biobased bouwen. Hij verzorgde rondleidingen door het paviljoen Exploded View van de Company New Heroes op de Floriade in Almere.

LINE UP

Keynote 1. Pascal LeBoucq
Pascal is mede-eigenaar en hoofd Design bij de Company New Heroes, het Belgische bedrijf dat toonaangevend is bij de ontwikkeling en toepassingsmogelijkheden van biobased bouwmaterialen. Naast ontwerper is hij ook theatermaker.

Keynote 2. Jalila Essaïdi (foto- Mike Roelofs) 
Jalila is een Nederlandse kunstenaar en ondernemer, gespecialiseerd in de combinatie van moderne biotechnologie met biologische kunst. Zij heeft naam gemaakt met haar werk Bulletproof Skin. Tijdens de Nacht geeft ze op basis van haar kennis een blik op de toekomstige biobased bouwontwikkelingen.

13618

Keynote 3. Ad Kil
Ad Kil is architect bij Ro&Ad Architecten en samen met zijn compagnon Ronald Koster wil hij de wereld mooier, schoner, vruchtbaarder en vooral leuker maken. Die missie wordt vertaald in inspirerende gebouwontwerpen, die hij tijdens de Nacht graag laat zien.

13614

Keynote 4. Merlijn Twaalfhoven
Merlijn is naast professioneel violist ook de drijvende kracht achter The Turn Club. Hij ziet hoe de wereld snakt naar meer visie en creativiteit bij de grote problemen die er zijn. Elke dag denkt hij na over manieren om de rol van kunstenaars in de samenleving te vergroten en nu zal hij dus zijn visie en creativiteit loslaten op de biobased bouwtoekomst.

13619

Muziek van HIIIT: “Het geluid van biobased”
HIIIT uit Den Haag, voorheen Slagwerk Den Haag heeft zich verdiept in het geluid van biobased bouwmaterialen en een aantal composities gemaakt, die ze tijdens de Nacht zullen laten horen.

Jan-Willem v.d. Groep:
Jan Willem van de Groep werkt als programma-regisseur aan Building Balance, een programma dat biobased bouwen moet stimuleren, versnellen en opschalen.

13616

Tussendoor zullen een aantal mensen op de zeepkist klimmen en in 5 minuten aangeven hoe zij aankijken tegen de ontwerpuitdagingen op basis van het biobased bouwen.

  • wo 07-02
    20:00
    Theaterzaal
    € 50,00

Ook interessant voor jou

Feestelijk

Feestelijk

Zakelijk

Zakelijk