2355

Toneel

De Theatertroep | De Bomen, Het Bos

De Theatertroep speelt

Koop tickets
  • za 24-10
    19:00
    Theaterzaal
    € 17,50

De Theatertroep speelt! Ook voor maximaal 30 mensen! 

De Theatertroep speelt stuk voor stuk voor stuk stuk. De Theatertroep speelt vandaag drie verschillende korte voorstellingen die op hun eigenwijze reageren op wat zich buiten afspeelt.

 

Kom kijken, omdat het moet en weer mag, ondanks alles, dankzij alles. Buiten is het guur, binnen staat de ventilatie op de hoogste stand. Kom kijken naar de tragikomedische detective Moord op kale man van Don Duyns, de absurdistische Ionesco’s De Kale zangeres en Rhinoceros, naar De Bomen, Het Bos, een sprookjesachtige montage van teksten die ons bevallen van onder andere Noël Coward, Monty Python, Shakespeare en Symborzka.

19:00 uur: De Bomen, Het Bos

Een montagevoorstelling waarin de Theatertroep, net zoals Shakespeare deed in As you like it, haar personages verbant naar het bos. Een parade van vreemde en absurde figuren passeert, filosofeert en fileert de liefde. Met teksten van onder andere Shakespeare, Noël Coward en de Theatertroep.

Tekst Shakespeare, Fry and Laury, Monty Python, Symborska, Noël Coward e.a.
Volkskrant, Vincent Kouters

★★★★ “Dat het allemaal raskomedianten zijn met een sterk gevoel voor improvisatie, maakt zo’n middagje en avondje Theatertroep een haast unieke ervaring.”

Scènes, Jos Schuring

★★★★ "Het is allemaal best flauw en heel erg leuk. Die paradox is een van de sterke punten van dit immer gastvrije stelletje theatermakers."

Bekijk hier de persoonlijke uitnodiging van De Theatertroep

Ook interessant voor jou

De Theatertroep  | Kaal
za 24-10

De Theatertroep | Kaal

Groots en Meeslepend | Steef de Jong
zo 13-12

Groots en Meeslepend | Steef de Jong

Thomas, Sacha en Jos
do 19-11

Thomas, Sacha en Jos