2355

Toneel

De Theatertroep | Kaal

De Theatertroep speelt

De Theatertroep speelt! Ook voor maximaal 30 mensen! 

De Theatertroep speelt stuk voor stuk voor stuk stuk. De Theatertroep speelt vandaag drie verschillende korte voorstellingen die op hun eigenwijze reageren op wat zich buiten afspeelt. Kom kijken, omdat het moet en weer mag, ondanks alles, dankzij alles.

 

Buiten is het guur, binnen staat de ventilatie op de hoogste stand. De Theatertroep speelt vandaag drie verschillende korte voorstellingen die op hun eigenwijze reageren op wat zich buiten afspeelt. Kom kijken naar de tragikomedische detective Moord op kale man van Don Duyns, de absurdistische Ionesco’s De Kale zangeres en Rhinoceros, naar De Bomen, Het Bos, een sprookjesachtige montage van teksten die ons bevallen van onder andere Noël Coward, Monty Python, Shakespeare en Symborzka.

21:00 uur: KAAL: Moord op kale man & De Kale Zangeres

Twee stukken voor de prijs van één. Ook dat nog!

Moord op kale man, geschreven door Don Duyns. Een klucht-tragedie over een seriemoordenaar die met de jaarwisseling toeslaat. Wie heeft het gedaan, waarom, waar en met wie?

Moord op kale man wordt samen gespeeld met een bewerking van het stuk De Kale Zangeres van Ionesco. Een absurdistisch tafereel over sociale omgangsvormen en de leegheid van etiketten en taal.

Volkskrant, Vincent Kouters

★★★★ “Dat het allemaal raskomedianten zijn met een sterk gevoel voor improvisatie, maakt zo’n middagje en avondje Theatertroep een haast unieke ervaring.”

Scènes, Jos Schuring

★★★★ "Het is allemaal best flauw en heel erg leuk. Die paradox is een van de sterke punten van dit immer gastvrije stelletje theatermakers."

Bekijk hier de persoonlijke uitnodiging van De Theatertroep