4507

Toneel

De Theatertroep

Stuk voor Stuk

Koop tickets
  • vr 12-11
    20:00
    Theaterzaal
    € 21,00

Zeven gevierde schrijvers hebben van de Theatertroep de opdracht gekregen om een eenakter van tussen de tien en twintig minuten te schrijven. De enige restrictie die is gegeven is dat het geen monoloog mag zijn en minstens twee personages moet bevatten (geen maximum!). 

De Theatertroep combineert theater met een andere grote liefde: literatuur. Met geestdriftig enthousiasme gaan zes literaire schrijvers en een doorgewinterde theaterauteur het avontuur met hen aan. Gustaaf Peek, Marijke Schermer, Jamal Ouariachi, Arie Storm, Tom Hofland, Iduna Paalman en Don Duyns ontwikkelen elk een eigen eenakter en deze worden in verschillende samenstellingen óf allemaal achter elkaar op één avond gespeeld.  

Door het diverse zevental schrijvers zijn de eenakters heel verschillend van karakter. We zien: een thriller, een bergbeklimming, absurdisme, #metoo, survival of the fittest, humor, een Russisch familiefeest, doodswensen, een soort Dostojevski, pubers en nog veel meer.  

Zet u schrap voor een avond vol verrassingen! 

Bij deze voorstelling zit een pauzedrankje inbegrepen.

Foto Jorn Heijdenrijk
★★★★ Volkskrant

'De zeven eenakters in Stuk voor Stuk zijn goed voor een avond heerlijk theater'

Theaterkrant

'De avond is uitbundig, vrolijk, geëngageerd, snijdt grote thema’s aan, gaat over het coronavirus, liefde en dood, verkleedpartijen en misverstanden.'

Ook interessant voor jou

Feikes Huis / Servaes Nelissen
do 03-02

Feikes Huis / Servaes Nelissen

Loes Luca
za 16-04

Loes Luca

Thomas, Sacha en Jos
za 22-01

Thomas, Sacha en Jos