5189

Film

Dead & Beautiful

David Verbeek

Koop tickets
5190

Film

Dead & Beautiful

David Verbeek

Koop tickets
5191

Film

Dead & Beautiful

David Verbeek

Koop tickets
5192

Film

Dead & Beautiful

David Verbeek

Koop tickets

Dead & Beautiful is de langverwachte nieuwe film van David Verbeek over vijf steenrijke, verveelde jongeren uit een Aziatische metropool voor elkaar de meest bizarre ervaringen verzinnen. Ervaringen die steeds extremer worden tot het uit de hand loopt.

Als goden zijn ze. Voor Lulu en haar vrienden ligt de wereld aan hun voeten. Jong, beeldschoon en extreem rijk als ze zijn, kunnen ze alles krijgen, alles doen. Het leven is één groot feest, maar toch knaagt het ergens. Op zoek naar spanning en uitdaging vormen de vijf vrienden de “Circle”. Beurtelings moet één van hen een unieke, extravagante ervaring verzinnen voor de anderen. Wanneer Anastacia, Lulu’s beste vriendin, hen meeneemt naar de jungle voor een sjamanistisch ritueel gaat het mis. Ze worden wakker met lange puntige hoektanden. In totale paniek vluchten ze terug naar de stad. Maar het duurt niet lang voordat ze deze metamorfose als een kans zien. Nu lijken ze ook letterlijk onaantastbaar. De zon vermijdend, verliezen ze zichzelf in het nachtleven. Alle grenzen vervagen, die van leven en dood, maar ook die van de onderlinge verliefdheid en vertrouwen. Niets is meer wat het lijkt. Hun leven lijkt gedoemd…

Dead & Beautiful is de langverwachte nieuwe film van David Verbeek over vijf steenrijke, verveelde jongeren uit een Aziatische metropool voor elkaar de meest bizarre ervaringen verzinnen. Ervaringen die steeds extremer worden tot het uit de hand loopt. De Engelstalige film werd in Taiwan opgenomen met een internationale cast en de Nederlandse acteur Gijs Blom.

Regie David Verbeek
Cast Gijs Blom, Anna Marchenko, Philip Juan
Land Nederland,Taiwan
Jaar 2021
Duur 98 minuten
Taal Engels, Mandarijn gesproken
Kijkwijzer

Agenda

  • do 21-10
    Premièredatum, speeltijden volgen

Bekijk de trailer

Ook interessant voor jou

Ballad of a White Cow
do 04-11

Ballad of a White Cow

Flowers of Shanghai
do 21-10

Flowers of Shanghai

Jack Wouterse / TOEAC
wo 03-11

Jack Wouterse / TOEAC