16083

Theater

Deventer op Stelten -Zeeboenk

FroeFroe

Koop tickets
16082

Theater

Deventer op Stelten -Zeeboenk

FroeFroe

Koop tickets

Alle hens aan dek! Wie nog nooit gevaren heeft weet niet hoe een zeeman leeft.  

Iedereen met zeebenen, welkom aan boord en geniet van de zeelucht, proef het zout op je lippen, voel het rollen van het schip en zie het schuim hoog opspatten over de boeg. Laat je zeemijlen ver meevoeren over woelige baren en word meegezogen in een duizelingwekkende maalstroom van vers verzonnen visserslatijn.

Marc Maillard, verantwoordelijk voor de artistieke leiding van FroeFroe: “Het verhaal gaat over de aankondiging dat de wereld zal onderlopen omdat de zeespiegel stijgt. Een piraat ronselt geld en mensen voor een grote expeditie naar de badstop van de zee, als je die eruit kan trekken loopt de zee leeg en is de miserie voorbij.”

Een groot aquarium staat centraal en stelt de ondergelopen wereld voor. Naast het aquarium staan twee fietsinstallaties; één is de regenmaker en de andere is de golvenmaker. “Zowel voor de golven- als voor de regenfiets hebben we natuurlijk personeel nodig. Kinderen kunnen heel goed fietsen en helpen zo de poppenspeler het verhaal te vertellen. Gelukkig krijgen ze een goede regenjas aan!”

Een wervelende kletsnatte familievoorstelling voor en over (kleine) mannen met baarden en loze meisjes (die willen gaan varen). Met livemuziek, mooie installaties en publieke interactie.

Deze voorstelling is geschikt vanaf 6+.

Ook interessant voor jou

Onder het buro & TG Griot
zo 06-10

Onder het buro & TG Griot

Vuur & Vlam Produkties
zo 27-10

Vuur & Vlam Produkties

Wijnand Stomp
zo 24-11

Wijnand Stomp