8300

Film

Don't Worry Darling

Olivia Wilde

Koop tickets
8301

Film

Don't Worry Darling

Olivia Wilde

Koop tickets
8302

Film

Don't Worry Darling

Olivia Wilde

Koop tickets
8391

Film

Don't Worry Darling

Olivia Wilde

Koop tickets

Alice en Jack wonen in een experimentele gemeenschap waar Jack werkt voor het Victory Project. Ze leven een idyllisch leven, maar al gauw ontstaan er barsten en begint Alice zich af te vragen wat zich werkelijk afspeelt in dit paradijs.

Alice en Jack hebben het getroffen met hun woning in het voorbeeldige plaatsje Victory; een experimentele gemeenschap waar mannen samen met hun gezin wonen die werken voor het uiterst geheime Victory Project. 

Terwijl de mannen elke dag werken aan de ‘ontwikkeling van geavanceerde materialen’, brengen hun echtgenotes hun tijd door met genieten van de luxe en de uitspattingen in hun gemeenschap. Het leven is perfect en het bedrijf voorziet in de behoeften van elke inwoner. Het enige wat het daarvoor in ruil vraagt, is discretie en onvoorwaardelijke toewijding aan Victory. Maar wanneer er in hun idyllische leven barsten beginnen te verschijnen , is Alice genoodzaakt zich af te vragen wat ze eigenlijk in Victory doen.

De Filmkrant

“Olivia Wilde vliegt met deze film iets te dicht bij de zon, maar liever één gemankeerde Don’t Worry Darling dan tien ambitieloze formulefilms.”

Regie Olivia Wilde
Cast Florence Pugh, Harry Styles, Olivia Wilde, Gemma Chan, KiKi Layne, Chris Pine
Land VS
Jaar 2022
Duur 123 minuten
Taal Engels gesproken
Kijkwijzer

Bekijk de trailer