6163

Film

Downton Abbey: A New Era

Koop tickets
6164

Film

Downton Abbey: A New Era

Koop tickets
6163

Film

Downton Abbey: A New Era

Koop tickets
6163

Film

Downton Abbey: A New Era

Koop tickets

Laatste voorstellingen!


Het vervolg van de populaire film waarin de familie Crawley en het personeel van Downton koninklijk bezoek kregen. Met o.a. Maggie Smith, Hugh Dancy en Hugh Bonneville.Het script is geschreven door Downton creator en Academy-Award winnaar Julian Fellowes. Downton Abbey: A New Era wordt geregisseerd door Simon Curtis (My Week with Marilyn).

Nadat de familie Crawley koninklijk bezoek kreeg van de koning en koningin van Groot-Brittanniƫ bereidt de familie zich nu voor op een nieuw avontuur, namelijk een vakantie naar Frankrijk. Violet Crawley, de gravin van Grantham, is namelijk in bezit gekomen van een riante villa, die ze dankzij een oude jeugdliefde heeft bemachtigd. Zoals gewoonlijk komt een bezoek van de Crawleys met een hoop drama en zal niet alles op rolletjes lopen.

Trouw****

"Voor de fans is het een feestelijk weerzien met de intens fatsoenlijke blauwbloedfamilie Crawley en hun devote personeel."

NRC***

"Precies wat je als fan hoopt"

Regie Simon Curtis
Cast Hugh Bonneville, Michelle Dockery, Imelda Staunton, Maggie Smith, Dominic West, Hugh Dancy, Laura Haddock, Nathalie Baye, Laura Carmichael, Joanne Froggatt
Land Verenigd Koninkrijk
Jaar 2021
Duur 126 minuten
Taal Engels gesproken
Kijkwijzer

Bekijk de trailer