7419

Film

Elvis

Baz Luhrmann

Koop tickets
7420

Film

Elvis

Baz Luhrmann

Koop tickets
7421

Film

Elvis

Baz Luhrmann

Koop tickets
7593

Film

Elvis

Baz Luhrmann

Koop tickets

Baz Luhrmann (Romeo + Juliet, Moulin Rouge, The Great Gatsby) is eindelijk terug met een film over de legendarische Elvis Presley en zijn excentrieke manager Colonel Parker (de van oorsprong Nederlander Dries van Kuijk).

De film verkent het leven en de muziek van Elvis Presley (Butler), gezien vanuit het perspectief van zijn gecompliceerde relatie met zijn mysterieuze manager kolonel Tom Parker (Hanks). Het verhaal beschrijft de meer dan 20 jaar beslaande complexe dynamiek tussen Presley en Parker, van Presley’s doorbraak tot aan zijn status als ongekende superster, tegen de achtergrond van het veranderende culturele landschap en het verlies van onschuld in Amerika. Centraal in die reis staat één van de belangrijkste en invloedrijkste mensen in het leven van Elvis: Priscilla Presley (Olivia DeJonge).

Deze film wordt zonder pauze vertoond. 

Kom helemaal in de stemming en bestel voor of na de film de one and only Elvis Hound Dog Special. Een heerlijke American style Beyond Sausage hotdog, geserveerd op een pretzel bun met sweet potato fries en American coleslaw salad. Uiteraard geserveerd met echte Amerikaanse mayonaise. Delicious!

De hele zomer verkrijgbaar in Hier.

VPRO Cinema ★★★

'Spectaculair, over the top en vol energie'

Regie Baz Luhrmann
Cast Tom Hanks, Helen Thomson, Austin Butler, Richard Roxburgh, Olivia DeJonge
Land VS
Jaar 2022
Duur 159 minuten
Taal Engels gesproken
Kijkwijzer

Bekijk de trailer