3486

Muziek

Eric Vaarzon Morel

Spaanse Sporen

Koop tickets
3536

Muziek

Eric Vaarzon Morel

Spaanse Sporen

Koop tickets

Vanwege de verlengde lockdown kan deze voorstelling niet doorgaan. We zoeken naar een nieuwe datum. Zodra er meer duidelijkheid is, worden alle bezoekers via e-mail op de hoogte gesteld. 

Nederlandse grond en een hart vol Spaans getinte verhalen. Bijna elk dorp of stad heeft een connectie met Spanje. Eric gaat voor elke speelplek op zoek naar een aanknopingspunt.

De befaamde flamencogitarist Eric Vaarzon Morel neemt zijn publiek mee naar Spaanse (achter)gronden in Nederland: de list van het turfschip van Breda, het Leidens ontzet tot aan de komst van de Spaanse gastarbeiders in de zeventiger jaren van wie Eric de flamenco in zijn tienerjaren leerde. Van de Amsterdamse kroegen tot Het Concertgebouw en Carré. Of zoals in ons volkslied; “De koning van Hispanje heb ik altijd geëerd”. Dat doet Eric na zijn jarenlange omzwervingen door Spanje en Nederland nog steeds! Eric viert ook zijn 60 jarig jubileum en 35 jaar in de theaters waarvan vele jaren in Theater Bouwkunde! Met zijn muziek en anekdotes volgt Eric “Spaanse Sporen” in Nederland. Om die tot leven te laten komen, laat hij zich bijstaan door twee jonge, aanstormende talenten: flamencodanseres Conchita Boon en zangeres ELLE met melacholische popmuziek. De gitaarmuziek, dans en zang worden versterkt door visuals op een groot rond scherm en uitgebreid met effecten en loopstations.

Eric Vaarzon Morel bij DWDD

Ook interessant voor jou

Eric Vloeimans & Juan Pablo Dobal
wo 26-05

Eric Vloeimans & Juan Pablo Dobal

Janne Schra
za 11-12

Janne Schra

Niki Jacobs
vr 07-05

Niki Jacobs