15252

Muziek

Eric Vloeimans & Jörg Brinkmann

Van Morricone tot Aznavour

Koop tickets
  • do 15-05
    20:00
    Theaterzaal
    € 24,00

De voorverkoop voor onze Vrienden start op donderdag 23 mei om 10:00 uur. De algemene verkoop start op dinsdag 28 mei om 10:00 uur. Ben je nog geen Vriend maar wil je toch je kaarten met voorrang kopen? Word dan nu Vriend en geniet meteen van alle Vriendenvoordelen!

Een musicus met wie Vloeimans zich nauw verbonden voelt is de Duitse improvisator Jörg Brinkmann, een alleskunner op zijn cello. Hij strijkt, plukt, en speelt er zelfs ‘gitaar’ op. 

 

Tot Vloeimans’ favoriete bezettingen behoort ook de duo formatie, waarin de intieme, sfeervolle aspecten van zijn muziek optimaal tot hun recht komen - zoals overtuigend is gedemonstreerd in zijn duo's met harpist Remy van Kesteren, flamencogitarist Eric Vaarzon Morel, accordeonist Will Holshouser en pianist Juan Pablo Dobal.

Een musicus met wie Vloeimans zich nauw verbonden voelt is de Duitse improvisator Jörg Brinkmann, een alleskunner op zijn cello. Hij strijkt, plukt, en speelt er zelfs ‘gitaar’ op. Ook weet hij met behulp van elektronica rijke soundscapes en groovende loops te creëren, die ter plekke ontstaan. Sinds Vloeimans & Brinkmann elkaar leerden kennen, via Componist des Vaderlands Martin Fondse, hebben ze vaak samengewerkt. In hun nieuwe programma combineren beide musici eigen werk met composities van Ennio Morricone én het erfgoed van Charles Aznavour.

Na afloop staat er een drankje voor je klaar.

Jazzism over Wild Port of Europe

"Een poëtisch klankveld"

Jazzflits over Wild Port of Europe

“Het zijn allemaal kleine juweeltjes”

Ook interessant voor jou

Eric Vaarzon & MORÈL
vr 10-01

Eric Vaarzon & MORÈL

Esther Apituley
vr 16-05

Esther Apituley

Sara Bax & Jeroen van Vliet
za 10-05

Sara Bax & Jeroen van Vliet