15108

Muziek

Flip Noorman

Animal Farm

Koop tickets
  • za 14-12
    20:00
    Theaterzaal
    € 21,00

De voorverkoop voor onze Vrienden start op donderdag 23 mei om 10:00 uur. De algemene verkoop start op dinsdag 28 mei om 10:00 uur. Ben je nog geen Vriend maar wil je toch je kaarten met voorrang kopen? Word dan nu Vriend en geniet meteen van alle Vriendenvoordelen! 

Animal Farm is een van Noormans favoriete boeken. Noorman neemt de legendarische parabel van George Orwell als vrijelijk vertrekpunt om een energiek, grappig, ontroerend en confronterend theatraal concert te maken.

Bijgestaan door zijn band ‘De Noormannen’ wordt de huidige tijdgeest op zijn Flips langs de lat van de beruchte uitspraak “All animals are equal" gelegd.

Animal Farm is een van Noormans favoriete boeken. Niet in de laatste plaats door het satirische, haast kinderlijke karakter van zowel de toon als de personages. Het is deze lichtvoetige simpelheid die je verleidt om de vileine, duistere analyse te blijven volgen. Als liedschrijver ziet Flip in de karakters het startpunt van een bonte verzameling liedjes waarin per nummer een vrije vertaling wordt gemaakt naar het hier en nu. 
‘Ongrijpbaar’, ‘briljant’, ‘compromisloze eigen stijl’, ‘band van wereldniveau’, zijn termen die langs zijn gekomen in pers en juryrapporten om Noorman en zijn programma’s te omschrijven. 

Na afloop staat er een drankje voor je klaar.

de Volkskrant ★★★★

"Flip Noorman verpakt maatschappijkritiek in verfijnde Nederlandstalige liedjes"

Ook interessant voor jou

Helge
vr 07-02

Helge

Sara Bax & Jeroen van Vliet
za 10-05

Sara Bax & Jeroen van Vliet

Eric Vloeimans & Jörg Brinkmann
do 15-05

Eric Vloeimans & Jörg Brinkmann