11278

Muziek

Flip Noorman & het Amsterdams Andalusisch Orkest

Moordballades

Koop tickets
  • do 25-04
    20:00
    Theaterzaal
    € 20,50

Samen met het Amsterdams Andalusisch Orkest speelt Flip Noorman krankzinnige meezingers, kroeggevechten, karakters die het recht in eigen handen nemen, slaapwandelaars en een 100-jarige die zijn dementerende vrouw een kussen op het hoofd drukt. Een rauwe avond vol gewelddadige dood die van levensvreugde uit elkaar spat. 

Vanachter de beslagen ruiten van verweerde havenkroeg ‘Het Bloedvergiet’ klinkt muziek, altijd livemuziek. Muzikanten en andersoortig schuim uit alle windstreken strijken neer in deze pleisterplaats en laten hun instrumenten spreken. Elke dag klinkt er nieuw ratjetoe-ensemble. Elke ziel is welkom, alles mag gespeeld worden.. Althans, er is één regel; in elk lied moet iemand sterven. Het liefst met voorbedachte rade.. 

Flip Noorman leidt een sessie samen met zijn gelegenheidsformatie ‘De Moordmannen’ waarbij naast vaste compagnon Vera van der Bie, ook leden van het Amsterdams Andalusisch Orkest: Mehmet Polat en Alper Kekeç aansluiten. Zij brengen samen een gruwelijk hilarische set van zelfgeschreven moordballades afgewisseld met hier een daar een traditioneel volkslied met dezelfde thematiek. 

Let op: deze voorstelling is verplaatst van 2 maart naar 25 april.

Na afloop staat er een drankje voor je klaar.

 

Ook interessant voor jou

Lucky Fonz III
vr 22-03

Lucky Fonz III

Tim Knol
za 03-02

Tim Knol