11292

Theater

George & Eran producties & Club Classique

LEVEN

Koop tickets
  • wo 24-04
    20:00
    Theaterzaal
    € 21,00

LEVEN toont alle facetten van menselijkheid. Waar woorden tekortschieten klinkt strijkkwartetmuziek van Club Classique. Een dynamische ervaring van woord, emotie en klank.

In LEVEN vertellen jeugdvrienden Adam Kissequel en George Tobal over hun bijzondere vriendschap met Roos: een meisje dat ze onverwacht tijdens een treinreis ontmoeten. 

Maar wanneer hun reis een onverwachte wending neemt waardoor ze elkaar dreigen te verliezen moeten ze zich op nieuw verhouden tot elkaar, het leven en het verlies dat het met zich meedraagt. 

George & Eran Producties is een theatergezelschap waarvan George Elias Tobal en Eran Ben-Michaël het hart vormen. Zij produceren nieuwe, zelfgeschreven stukken die een menselijk gezicht geven aan grote thema’s in de buurt, de stad, het land en de wereld. 
Club Classique Dit avonturiersensemble kom je overal tegen: in de concertzaal, om de hoek in het café, thuis op de buis, zomaar in het wild in een weiland en nu dus in de theaters. Een voorstelling van Club Classique zit vol spannende combinaties, onverwachte twists en ontroerende verhalen. Via de muziek vinden werelden elkaar en worden verhalen verklankt. Klassieke muziek is nog nooit zo divers geweest. 


Na afloop staat er een drankje voor je klaar.

Acteurs Adam Kissequel - George Tobal
Violist Myrthe Helder
Cellist Leonard Besseling
Filmmaker Gijs Besselling
Regisseur Abdel Daoudi + assistent: Iris Vaessen
Credits foto Curly and Straight

Ook interessant voor jou

Raymi Sambo Maakt
vr 16-02

Raymi Sambo Maakt