10528

Film

Goodbye Stranger

Aaron Rookus

Koop tickets
10529

Film

Goodbye Stranger

Aaron Rookus

Koop tickets
10530

Film

Goodbye Stranger

Aaron Rookus

Koop tickets
10531

Film

Goodbye Stranger

Aaron Rookus

Koop tickets
Wanneer succesvol ‘playlist curator’ Paul zijn gedroomde buitenlandpromotie in gevaar ziet komen, verandert zijn zorgeloze zomerdag vol privé-afspraken in een bitterzoete zoektocht naar wat er wérkelijk toe doet.
Droombaan, prachthuis, vriendin: Paul heeft het allemaal, maar of hij tevreden is? Wanneer hij tot zijn schrik zijn gedroomde buitenlandpromotie bij ‘s werelds grootste muziekstreamer in gevaar ziet komen, zal hij misschien wel moeten. Het is het begin van een rusteloze zomerdag vol sociale verplichtingen, onverwachte ontmoetingen en pijnlijke confrontaties, die Paul steeds meer doen twijfelen aan het perfecte plaatje dat hij voor zichzelf heeft uitgekozen. Goodbye Stranger is het muzikale speelfilmdebuut van Aaron Rookus, naar een scenario van Wander Theunis en beleefde zijn wereldpremière op het International Film Festival Rotterdam.

Speciale avond vol muziek!

Op zondag 23 april zal er bij de vertoning van de film Goodbye, Stranger, in het kader van Kijk Ons en in samenwerking met Gutso, een avond plaatsvinden vol muziek en beleving! Goodbye, Stranger gaat over 30 worden, over de carrière en sociale druk onder jonge mensen en over muziek! Belangrijke thema's waar we aandacht aan besteden op deze avond.

Het wordt daarom ook een muzikale avond! Het programma wordt binnenkort bekend gemaakt.

Lees hier meer

Speciale avond vol muziek!
Regie Aaron Rookus
Cast Martijn Lakemeier, Claire Bender, Jesse Mensah
Land Nederland
Jaar 2022
Duur 81 minuten
Taal Nederlands, Engels gesproken
Kijkwijzer

Agenda

  • do 20-04
    Premièredatum, speeltijden volgen
  • zo 23-04
    19:30
    Theaterzaal
    € 11,00

Bekijk de trailer