10820

Muziek

Helge | februari 2025

STILL

Koop tickets
  • vr 07-02
    20:00
    Theaterzaal
    € 22,00

Let op: deze voorstelling is verplaatst naar februari 2025. Tickethouders hebben een mail ontvangen. Reeds gekochte tickets blijven geldig.

Helge zocht de leegte, eenzaamheid en stilte op in eigen land, Zwitserland, Duitsland en in zijn geliefde IJsland, om een reis te maken door zijn eigen hart en hoofd. 

Eenmaal terug is hij een man die anders naar de wereld kijkt én een verzameling eigenzinnige liedjes op zak heeft. Liedjes over samenzijn en troost, maar ook over de harder wordende wereld. Geschikt voor iedereen die houdt van filmische en verhalende muziek en even ergens wil landen.
Met muzikant Dave Menkehorst en onder regie van Paul de Munnik. 

Paul de Munnik over Helge:
‘Een van de meest bijzondere en productieve liedjesschrijvers die we in ons land hebben’

Helge Slikker is film- en theatercomponist. Helge scheef samen met Boudewijn de Groot de muziek voor theaterspektakel ‘De Vergeten Twentse Lente’ en ontving een Gouden Kalf voor de muziek van de film ‘Kauwboy’. 

Na afloop staat er een drankje voor je klaar.
LET OP: 2025

OOR over zijn album Polar:

“Al zijn liedjes zitten vol prachtige nuances en toffe filmische geluiden zoals weelderige strijkersarrangementen en bijna episch blazerswerk. De songs delen een sfeer van verwondering en betovering. Echt een ouderwets, steengoed album dus. Ga er vooral voor zitten.”

Helge - Where the heart belongs LIVE

Ook interessant voor jou

Flip Noorman & het Amsterdams Andalusisch Orkest
do 25-04

Flip Noorman & het Amsterdams Andalusisch Orkest