10820

Muziek

Helge

STILL

Koop tickets
  • vr 07-02
    20:00
    Theaterzaal
    € 22,00

Helge zocht de leegte, eenzaamheid en stilte op in eigen land, Zwitserland, Duitsland en in zijn geliefde IJsland, om een reis te maken door zijn eigen hart en hoofd. 

Eenmaal terug is hij een man die anders naar de wereld kijkt én een verzameling eigenzinnige liedjes op zak heeft. Liedjes over samenzijn en troost, maar ook over de harder wordende wereld. Geschikt voor iedereen die houdt van filmische en verhalende muziek en even ergens wil landen.
Met muzikant Dave Menkehorst en onder regie van Paul de Munnik. 

Paul de Munnik over Helge:
‘Een van de meest bijzondere en productieve liedjesschrijvers die we in ons land hebben’

Helge Slikker is film- en theatercomponist. Helge scheef samen met Boudewijn de Groot de muziek voor theaterspektakel ‘De Vergeten Twentse Lente’ en ontving een Gouden Kalf voor de muziek van de film ‘Kauwboy’. 

Na afloop staat er een drankje voor je klaar.
Let op: deze voorstelling is verplaatst van seizoen 2023-2024 naar seizoen 2024-2025. Reeds gekochte tickets blijven geldig.

OOR over zijn album Polar:

“Al zijn liedjes zitten vol prachtige nuances en toffe filmische geluiden zoals weelderige strijkersarrangementen en bijna episch blazerswerk. De songs delen een sfeer van verwondering en betovering. Echt een ouderwets, steengoed album dus. Ga er vooral voor zitten.”

Helge - Where the heart belongs LIVE

Ook interessant voor jou

Flip Noorman
za 14-12

Flip Noorman

VanWyck
do 27-03

VanWyck

Saman Amini
za 21-12

Saman Amini