13792

Film

How to Have Sex

LAATSTE WEEK

Koop tickets
13793

Film

How to Have Sex

LAATSTE WEEK

Koop tickets
13794

Film

How to Have Sex

LAATSTE WEEK

Koop tickets
13795

Film

How to Have Sex

LAATSTE WEEK

Koop tickets
“Best! Holiday! Ever!” Na een ellendig lang schooljaar en in post-examen extase, arriveren drie zestienjarige besties op Kreta.

Drinkend, dansend en flirtend bewegen de meiden zich van club naar pool party op zoek naar avontuur en onvergetelijke nachten, de vrijheid tegemoet. De druk om seks te hebben is groot, vooral bij Tara die als enige van de groep nog geen ervaring heeft. Maar wat de beste vakantie van hun leven moet worden, verandert wanneer Tara’s grenzen achteloos worden overschreden. How To Have Sex is een film over het pad naar volwassen worden en de kwetsbaarheid van jongeren wanneer ze te maken krijgen met grensoverschrijdend gedrag en groepsdruk. 

Met haar energieke, krachtige en tevens confronterende filmdebuut toont de Britse regisseur Molly Manning Walker hoe belangrijk het gesprek rondom consent nog altijd is. Sinds de première op het Festival van Cannes, waar de film werd bekroond met de Un Certain Regard-prijs, viel How To Have Sex nog vele malen in de prijzen, waaronder voor de verbluffende acteerprestatie van Mia McKenna-Bruce als Tara.

10 januari IFFR Preview Tour

Kijk jij ook uit naar IFFR 2024, en wil je graag een voorproefje van het aankomende festival bij jou in de buurt? Kom dan naar de speciale 𝗣𝗿𝗲𝘃𝗶𝗲𝘄 𝗧𝗼𝘂𝗿 in MIMIK! Op 𝗪𝗼𝗲𝗻𝘀𝗱𝗮𝗴 𝟭𝟬 𝗷𝗮𝗻𝘂𝗮𝗿𝗶 vertonen we de preview van de film 𝘏𝘰𝘸 𝘛𝘰 𝘏𝘢𝘷𝘦 𝘚𝘦𝘹 van Molly Manning Walker (2023).

Koop hieronder je tickets voor woensdag 10 januari.

10 januari IFFR Preview Tour
De Volkskrant ★★★★

“Manning Walkers scenario doet precies wat het moet doen.”

VPRO Cinema ★★★★

“Deze debuutfilm van de Britse Molly Manning Walker is even aangrijpend als subtiel.”

NRC ★★★★

“Verplicht kijkvoer voor wie eerste seksuele stappen zet én voor iedereen die nog gelooft dat slechte seks beter is dan geen seks”

Regie Molly Manning Walker
Cast Shaun Thomas, Mia McKenna-Bruce, Lara Peake
Land Verenigd Koninkrijk
Jaar 2023
Duur 91 minuten
Taal Engels gesproken
Kijkwijzer

Bekijk de trailer